Decq Orthopedie bvba

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Decq Orthopedie bvba
Private companiesFood Stores • Decq Orthopedie bvba

Contactgegevens Decq Orthopedie bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decq Orthopedie bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decq Orthopedie bvba

Regio (region): Brugge (Sint-Michiels), België

Adres (address): Koningin Astridlaan 97 Bus 11,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 58 78 050 38 58 78

Fax (fax): +32 (14) 916-47-51 +32 (14) 916-47-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decq Orthopedie bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decq Orthopedie bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decq Orthopedie bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decq Orthopedie bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decq Orthopedie bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decq Orthopedie bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decq Orthopedie bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decq Orthopedie bvba
Products information Decq Orthopedie bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08262512207
Ondernemingsnummer: 6955963134
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Decq Orthopedie bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decq Orthopedie bvba
(Get full report from official database of BE for Decq Orthopedie bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decq Orthopedie bvba
Addition kinds of activities for Decq Orthopedie bvba

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
07520104. Stamboom recorddiensten, dieren- en dierlijke specialiteiten | Pedigree record services, pet and animal specialties
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain

Werken bij Decq Orthopedie bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decq Orthopedie bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decq Orthopedie bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decq Orthopedie bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

Zoek naar antwoorden van Decq Orthopedie bvba in sociale netwerken
Look for responds of Decq Orthopedie bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decq Orthopedie bvba. Laat een reactie achter voor Decq Orthopedie bvba. Decq Orthopedie bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decq Orthopedie bvba. Leave a respond for Decq Orthopedie bvba. Decq Orthopedie bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decq Orthopedie bvba op de google maps. Adres en contacten Decq Orthopedie bvba
Location of Decq Orthopedie bvba on the google maps. Address and contacts of Decq Orthopedie bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Decq Orthopedie bvba Decq Orthopedie bvba: Telesaurus NV | MODUS OPERANDI | Aulnenhof | R.V.G.D. | C.W.N. BVBA

Other related companies as Decq Orthopedie bvba: Telesaurus NV | MODUS OPERANDI | Aulnenhof | R.V.G.D. | C.W.N. BVBA

Decq Orthopedie bvba is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Michiels), België. De volledige naam van het bedrijf is Decq Orthopedie bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08262512207. Het bedrijf Decq Orthopedie bvba bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 97 Bus 11,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Decq Orthopedie bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decq Orthopedie bvba is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decq Orthopedie bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decq Orthopedie bvba, openstaande posities, locatie van Decq Orthopedie bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decq Orthopedie bvba is a company, that was registered 2013 in Brugge (Sint-Michiels) region, Belgium. Full name of company is Decq Orthopedie bvba, company assigned to the tax number BE08262512207. The company Decq Orthopedie bvba is located at the address: Koningin Astridlaan 97 Bus 11,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Decq Orthopedie bvba were not found.
The main activity of Decq Orthopedie bvba is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Decq Orthopedie bvba is not available. You also can look at reviews of Decq Orthopedie bvba, open positions, location of Decq Orthopedie bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decq Orthopedie bvba, Brugge (Sint-Michiels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decq Orthopedie bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decq Orthopedie bvba, Brugge (Sint-Michiels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decq Orthopedie bvba, employees, financial statistics.