Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.
Private companiesMotion Pictures • Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.

Contactgegevens Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 303, B-2500 Lier, België

Telefoon (phone): (03) 4892828 (03) 4892828

Fax (fax): (03) 4881927 (03) 4881927

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.
Products information Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02566101074
Ondernemingsnummer: 4524688720
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 605,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.

7353. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
59320400. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations

Werken bij Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

Zoek naar antwoorden van Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Leave a respond for Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.. Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.
Location of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: A.L.M. NV | Oyen L | Belde NV | V P S International NV | Reekmans, Steven

Other related companies as Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A.: A.L.M. NV | Oyen L | Belde NV | V P S International NV | Reekmans, Steven

Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02566101074. Het bedrijf Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 303, B-2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 605,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02566101074. The company Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is located at the address: Mechelsesteenweg 303, B-2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 605,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. were not found.
The main activity of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., open positions, location of Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vosschemie Polyester De Moor B.V.B.A., employees, financial statistics.