Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.

Contactgegevens Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gouverneur Verwilghensingel 40, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 303232 (011) 303232

Fax (fax): (011) 229869 (011) 229869

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.
Products information Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.
Addition kinds of activities for Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
12410203. Voorbereiding van schachten of tunnels, antracietwinning | Preparing shafts or tunnels, anthracite mining
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Leave a respond for Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.. Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.
Location of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: Courtim SPRL | Roseraie ASBL | ATELIER J. BLOCKX ARCHITECTEN & INGENIEURS BVBA | DE BOER CHAPITEAUX | 1LAWYER4YOU.COM - CYBERAVOCAT.BE

Other related companies as Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W.: Courtim SPRL | Roseraie ASBL | ATELIER J. BLOCKX ARCHITECTEN & INGENIEURS BVBA | DE BOER CHAPITEAUX | 1LAWYER4YOU.COM - CYBERAVOCAT.BE

Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. bevindt zich op het adres: Gouverneur Verwilghensingel 40, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., openstaande posities, locatie van Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., company assigned to the tax number BE03243408203. The company Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is located at the address: Gouverneur Verwilghensingel 40, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. were not found.
The main activity of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., open positions, location of Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vizo-Centrum Hasselt V.Z.W., employees, financial statistics.