Visfactorij J. Verberkmoes N.V.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Visfactorij J. Verberkmoes N.V.
Private companiesMotor Freight Transportation • Visfactorij J. Verberkmoes N.V.

Contactgegevens Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Visfactorij J. Verberkmoes N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vismarkt 12-16, B-2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): (015) 202479 (015) 202479

Fax (fax): (015) 202379 (015) 202379

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Visfactorij J. Verberkmoes N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Visfactorij J. Verberkmoes N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Visfactorij J. Verberkmoes N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Visfactorij J. Verberkmoes N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Visfactorij J. Verberkmoes N.V.
Products information Visfactorij J. Verberkmoes N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04106384277
Ondernemingsnummer: 6530792236
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Visfactorij J. Verberkmoes N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Visfactorij J. Verberkmoes N.V.
(Get full report from official database of BE for Visfactorij J. Verberkmoes N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Visfactorij J. Verberkmoes N.V.
Addition kinds of activities for Visfactorij J. Verberkmoes N.V.

25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
59990301. banners | Banners
59999921. Rubberen stempels | Rubber stamps
86410503. Wijkvereniging | Neighborhood association
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van Visfactorij J. Verberkmoes N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Visfactorij J. Verberkmoes N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Laat een reactie achter voor Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Visfactorij J. Verberkmoes N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Leave a respond for Visfactorij J. Verberkmoes N.V.. Visfactorij J. Verberkmoes N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Visfactorij J. Verberkmoes N.V. op de google maps. Adres en contacten Visfactorij J. Verberkmoes N.V.
Location of Visfactorij J. Verberkmoes N.V. on the google maps. Address and contacts of Visfactorij J. Verberkmoes N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Visfactorij J. Verberkmoes N.V. Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: Galle Tandlabo | Bekaert La Visonnette NV | Timmerman Verkoopkantoor NV | ASB-Interim N.V. | Les Editions Europeennes S.A.

Other related companies as Visfactorij J. Verberkmoes N.V.: Galle Tandlabo | Bekaert La Visonnette NV | Timmerman Verkoopkantoor NV | ASB-Interim N.V. | Les Editions Europeennes S.A.

Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Visfactorij J. Verberkmoes N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04106384277. Het bedrijf Visfactorij J. Verberkmoes N.V. bevindt zich op het adres: Vismarkt 12-16, B-2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Visfactorij J. Verberkmoes N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Visfactorij J. Verberkmoes N.V., openstaande posities, locatie van Visfactorij J. Verberkmoes N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Visfactorij J. Verberkmoes N.V., company assigned to the tax number BE04106384277. The company Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is located at the address: Vismarkt 12-16, B-2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Visfactorij J. Verberkmoes N.V. were not found.
The main activity of Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Visfactorij J. Verberkmoes N.V. is not available. You also can look at reviews of Visfactorij J. Verberkmoes N.V., open positions, location of Visfactorij J. Verberkmoes N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Visfactorij J. Verberkmoes N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Visfactorij J. Verberkmoes N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Visfactorij J. Verberkmoes N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Visfactorij J. Verberkmoes N.V., employees, financial statistics.