Victoir N.V.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Victoir N.V.
Private companiesCommunications • Victoir N.V.

Contactgegevens Victoir N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Victoir N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Victoir N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Visitatiestraat 129-131, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent), België

Telefoon (phone): (09) 2510261 (09) 2510261

Fax (fax): (09) 2514266 (09) 2514266

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Victoir N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Victoir N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Victoir N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Victoir N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Victoir N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Victoir N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Victoir N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Victoir N.V.
Products information Victoir N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02194763183
Ondernemingsnummer: 1332061767
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Victoir N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Victoir N.V.
(Get full report from official database of BE for Victoir N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Victoir N.V.
Addition kinds of activities for Victoir N.V.

229602. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
267700. enveloppen | Envelopes
28439901. penetreermiddelen | Penetrants
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
72180205. Veiligheidshandschoenen | Safety glove supply
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive
79991504. Grot operatie | Cave operation
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij Victoir N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Victoir N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Victoir N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Victoir N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Victoir N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Victoir N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Victoir N.V.. Laat een reactie achter voor Victoir N.V.. Victoir N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Victoir N.V.. Leave a respond for Victoir N.V.. Victoir N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Victoir N.V. op de google maps. Adres en contacten Victoir N.V.
Location of Victoir N.V. on the google maps. Address and contacts of Victoir N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Victoir N.V. Victoir N.V.: I.B.D. bvba DEGRAER | Lefere Jan | BREEMERSCH NV | Sanistock SPRL | Auto Center Cora

Other related companies as Victoir N.V.: I.B.D. bvba DEGRAER | Lefere Jan | BREEMERSCH NV | Sanistock SPRL | Auto Center Cora

Victoir N.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Victoir N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02194763183. Het bedrijf Victoir N.V. bevindt zich op het adres: Visitatiestraat 129-131, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Victoir N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Victoir N.V. is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Victoir N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Victoir N.V., openstaande posities, locatie van Victoir N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Victoir N.V. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Victoir N.V., company assigned to the tax number BE02194763183. The company Victoir N.V. is located at the address: Visitatiestraat 129-131, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Victoir N.V. were not found.
The main activity of Victoir N.V. is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Victoir N.V. is not available. You also can look at reviews of Victoir N.V., open positions, location of Victoir N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Victoir N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Victoir N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Victoir N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Victoir N.V., employees, financial statistics.