Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.

Contactgegevens Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lange Lobroekstraat 1, B-2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2720359 (03) 2720359

Fax (fax): (03) 2352290 (03) 2352290

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veys Bedrijfskleding B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veys Bedrijfskleding B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.
Products information Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09728088378
Ondernemingsnummer: 7041656494
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
013100. Katoen | Cotton
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Leave a respond for Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.. Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.
Location of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: Claeys Hilde | D-Jelek | Weimat SA | Basyn Kantoorbenodigdheden | Pollet, Isai

Other related companies as Veys Bedrijfskleding B.V.B.A.: Claeys Hilde | D-Jelek | Weimat SA | Basyn Kantoorbenodigdheden | Pollet, Isai

Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728088378. Het bedrijf Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Lange Lobroekstraat 1, B-2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09728088378. The company Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is located at the address: Lange Lobroekstraat 1, B-2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. were not found.
The main activity of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., open positions, location of Veys Bedrijfskleding B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veys Bedrijfskleding B.V.B.A., employees, financial statistics.