Vervoer Hendrickx N.V.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Vervoer Hendrickx N.V.
Private companiesCoal Mining • Vervoer Hendrickx N.V.

Contactgegevens Vervoer Hendrickx N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervoer Hendrickx N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervoer Hendrickx N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schurhovenveld 4220, B-3800 Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): (011) 692108 (011) 692108

Fax (fax): (011) 692109 (011) 692109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervoer Hendrickx N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervoer Hendrickx N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervoer Hendrickx N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervoer Hendrickx N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervoer Hendrickx N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervoer Hendrickx N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervoer Hendrickx N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervoer Hendrickx N.V.
Products information Vervoer Hendrickx N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09531433105
Ondernemingsnummer: 9398223876
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vervoer Hendrickx N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervoer Hendrickx N.V.
(Get full report from official database of BE for Vervoer Hendrickx N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervoer Hendrickx N.V.
Addition kinds of activities for Vervoer Hendrickx N.V.

769912. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
23690100. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric

Werken bij Vervoer Hendrickx N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervoer Hendrickx N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervoer Hendrickx N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervoer Hendrickx N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Vervoer Hendrickx N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vervoer Hendrickx N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervoer Hendrickx N.V.. Laat een reactie achter voor Vervoer Hendrickx N.V.. Vervoer Hendrickx N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervoer Hendrickx N.V.. Leave a respond for Vervoer Hendrickx N.V.. Vervoer Hendrickx N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervoer Hendrickx N.V. op de google maps. Adres en contacten Vervoer Hendrickx N.V.
Location of Vervoer Hendrickx N.V. on the google maps. Address and contacts of Vervoer Hendrickx N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervoer Hendrickx N.V. Vervoer Hendrickx N.V.: IB NV | Confort Idéal SPRL | Transfert NV | New Space SCRL | Saint-Gobain diamond products nv

Other related companies as Vervoer Hendrickx N.V.: IB NV | Confort Idéal SPRL | Transfert NV | New Space SCRL | Saint-Gobain diamond products nv

Vervoer Hendrickx N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervoer Hendrickx N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09531433105. Het bedrijf Vervoer Hendrickx N.V. bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 4220, B-3800 Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vervoer Hendrickx N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vervoer Hendrickx N.V. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervoer Hendrickx N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervoer Hendrickx N.V., openstaande posities, locatie van Vervoer Hendrickx N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vervoer Hendrickx N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vervoer Hendrickx N.V., company assigned to the tax number BE09531433105. The company Vervoer Hendrickx N.V. is located at the address: Schurhovenveld 4220, B-3800 Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vervoer Hendrickx N.V. were not found.
The main activity of Vervoer Hendrickx N.V. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervoer Hendrickx N.V. is not available. You also can look at reviews of Vervoer Hendrickx N.V., open positions, location of Vervoer Hendrickx N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervoer Hendrickx N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervoer Hendrickx N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervoer Hendrickx N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervoer Hendrickx N.V., employees, financial statistics.