Vervaeke Fibre N.V.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Vervaeke Fibre N.V.
Private companiesMotion Pictures • Vervaeke Fibre N.V.

Contactgegevens Vervaeke Fibre N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervaeke Fibre N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervaeke Fibre N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kortrijksestraat 68, B-8520 Kuurne, België

Telefoon (phone): (056) 71 20 55 (056) 71 20 55

Fax (fax): (056) 70 53 20 (056) 70 53 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervaeke Fibre N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervaeke Fibre N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervaeke Fibre N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervaeke Fibre N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervaeke Fibre N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervaeke Fibre N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervaeke Fibre N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervaeke Fibre N.V.
Products information Vervaeke Fibre N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01097778320
Ondernemingsnummer: 9927215576
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vervaeke Fibre N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervaeke Fibre N.V.
(Get full report from official database of BE for Vervaeke Fibre N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervaeke Fibre N.V.
Addition kinds of activities for Vervaeke Fibre N.V.

23319900. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
35310807. Drags, weg (bouw- en wegonderhoudsmiddelen) | Drags, road (construction and road maintenance equipment)
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
50310201. Geëmailleerd tileboard | Enameled tileboard
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Vervaeke Fibre N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervaeke Fibre N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervaeke Fibre N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervaeke Fibre N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van Vervaeke Fibre N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vervaeke Fibre N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervaeke Fibre N.V.. Laat een reactie achter voor Vervaeke Fibre N.V.. Vervaeke Fibre N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervaeke Fibre N.V.. Leave a respond for Vervaeke Fibre N.V.. Vervaeke Fibre N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervaeke Fibre N.V. op de google maps. Adres en contacten Vervaeke Fibre N.V.
Location of Vervaeke Fibre N.V. on the google maps. Address and contacts of Vervaeke Fibre N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervaeke Fibre N.V. Vervaeke Fibre N.V.: Plan 2000 LEM SC | SLABINCK LASER PRODUCTS NV | Euro-Serre NV | DICTUS, ROY | VISUAL KITCHEN VZW

Other related companies as Vervaeke Fibre N.V.: Plan 2000 LEM SC | SLABINCK LASER PRODUCTS NV | Euro-Serre NV | DICTUS, ROY | VISUAL KITCHEN VZW

Vervaeke Fibre N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervaeke Fibre N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097778320. Het bedrijf Vervaeke Fibre N.V. bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 68, B-8520 Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vervaeke Fibre N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vervaeke Fibre N.V. is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervaeke Fibre N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervaeke Fibre N.V., openstaande posities, locatie van Vervaeke Fibre N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vervaeke Fibre N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vervaeke Fibre N.V., company assigned to the tax number BE01097778320. The company Vervaeke Fibre N.V. is located at the address: Kortrijksestraat 68, B-8520 Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vervaeke Fibre N.V. were not found.
The main activity of Vervaeke Fibre N.V. is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervaeke Fibre N.V. is not available. You also can look at reviews of Vervaeke Fibre N.V., open positions, location of Vervaeke Fibre N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervaeke Fibre N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervaeke Fibre N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervaeke Fibre N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervaeke Fibre N.V., employees, financial statistics.