Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.

Contactgegevens Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Wijstraat 47, B-9340 Lede, België

Telefoon (phone): (053) 800896 (053) 800896

Fax (fax): (053) 807140 (053) 807140

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.
Products information Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07772521972
Ondernemingsnummer: 8654449462
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.

179500. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
203299. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers

Werken bij Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Leave a respond for Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.. Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.
Location of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: FABORY CENTRE BRUSSEL-ZUID | Sales Selection | AA VERHUUR JOS MARTENS | Brako N.V. | TNT LOGISTICS BELGIUM N.V.

Other related companies as Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A.: FABORY CENTRE BRUSSEL-ZUID | Sales Selection | AA VERHUUR JOS MARTENS | Brako N.V. | TNT LOGISTICS BELGIUM N.V.

Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07772521972. Het bedrijf Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Wijstraat 47, B-9340 Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07772521972. The company Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is located at the address: Wijstraat 47, B-9340 Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. were not found.
The main activity of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., open positions, location of Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbeke Louis en Zonen B.V.B.A., employees, financial statistics.