Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.
Private companiesDepository Institutions • Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.

Contactgegevens Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoek 40, B-2850 Boom, België

Telefoon (phone): (03) 888 16 53 (03) 888 16 53

Fax (fax): (03) 844 32 41 (03) 844 32 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vennekens Jachtwerf B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vennekens Jachtwerf B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.
Products information Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01550415039
Ondernemingsnummer: 7268524169
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
41110202. Trolley operatie | Trolley operation

Werken bij Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

Zoek naar antwoorden van Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Leave a respond for Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.. Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.
Location of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: Fabory Centre Liège | Decaestecker Alex | E.L.C. Conference Communication SPRL | Botex nv | Lode Vandesande Consulting BVBA

Other related companies as Vennekens Jachtwerf B.V.B.A.: Fabory Centre Liège | Decaestecker Alex | E.L.C. Conference Communication SPRL | Botex nv | Lode Vandesande Consulting BVBA

Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01550415039. Het bedrijf Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hoek 40, B-2850 Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01550415039. The company Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is located at the address: Hoek 40, B-2850 Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. were not found.
The main activity of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., open positions, location of Vennekens Jachtwerf B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vennekens Jachtwerf B.V.B.A., employees, financial statistics.