Veldeman Bedding N.V.

Contactgegevens Veldeman Bedding N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veldeman Bedding N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veldeman Bedding N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg-Noord 1155, B-3660 Opglabbeek, België

Telefoon (phone): (089) 857855 (089) 857855

Fax (fax): (089) 854536 (089) 854536

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veldeman Bedding N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veldeman Bedding N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veldeman Bedding N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veldeman Bedding N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veldeman Bedding N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veldeman Bedding N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veldeman Bedding N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veldeman Bedding N.V.
Products information Veldeman Bedding N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04106384277
Ondernemingsnummer: 6530792236
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Veldeman Bedding N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veldeman Bedding N.V.
(Get full report from official database of BE for Veldeman Bedding N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veldeman Bedding N.V.
Addition kinds of activities for Veldeman Bedding N.V.

301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
44899904. Water taxi's | Water taxis
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij Veldeman Bedding N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veldeman Bedding N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veldeman Bedding N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veldeman Bedding N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Veldeman Bedding N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Veldeman Bedding N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veldeman Bedding N.V.. Laat een reactie achter voor Veldeman Bedding N.V.. Veldeman Bedding N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veldeman Bedding N.V.. Leave a respond for Veldeman Bedding N.V.. Veldeman Bedding N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veldeman Bedding N.V. op de google maps. Adres en contacten Veldeman Bedding N.V.
Location of Veldeman Bedding N.V. on the google maps. Address and contacts of Veldeman Bedding N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Veldeman Bedding N.V. Veldeman Bedding N.V.: Bours et Associes SCRL | BIJOUTERIE DE PAEPE SA | Sofitel Brugge | Vande Moortel Steenbakkerijen | Hooybergs J

Other related companies as Veldeman Bedding N.V.: Bours et Associes SCRL | BIJOUTERIE DE PAEPE SA | Sofitel Brugge | Vande Moortel Steenbakkerijen | Hooybergs J

Veldeman Bedding N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Veldeman Bedding N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04106384277. Het bedrijf Veldeman Bedding N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg-Noord 1155, B-3660 Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Veldeman Bedding N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Veldeman Bedding N.V. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veldeman Bedding N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veldeman Bedding N.V., openstaande posities, locatie van Veldeman Bedding N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Veldeman Bedding N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Veldeman Bedding N.V., company assigned to the tax number BE04106384277. The company Veldeman Bedding N.V. is located at the address: Industrieweg-Noord 1155, B-3660 Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Veldeman Bedding N.V. were not found.
The main activity of Veldeman Bedding N.V. is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Veldeman Bedding N.V. is not available. You also can look at reviews of Veldeman Bedding N.V., open positions, location of Veldeman Bedding N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veldeman Bedding N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veldeman Bedding N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veldeman Bedding N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veldeman Bedding N.V., employees, financial statistics.