Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.

Contactgegevens Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zuidstraat 8, B-8560 Wevelgem, België

Telefoon (phone): (056) 420490 (056) 420490

Fax (fax): (056) 422133 (056) 422133

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veevoeders Gebroeders Talpe N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veevoeders Gebroeders Talpe N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.
Products information Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09531433105
Ondernemingsnummer: 9398223876
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.
(Get full report from official database of BE for Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.
Addition kinds of activities for Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.

326903. China decoreren | China decorating
01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • Operator voeding (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Laat een reactie achter voor Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Leave a respond for Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.. Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. op de google maps. Adres en contacten Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.
Location of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. on the google maps. Address and contacts of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: Scalzo Vincenzo SPRL | Riadata Systems NV | Salamone | KELDERS VAN CUREGHEM | CARRE CARDS & ARTISTS

Other related companies as Veevoeders Gebroeders Talpe N.V.: Scalzo Vincenzo SPRL | Riadata Systems NV | Salamone | KELDERS VAN CUREGHEM | CARRE CARDS & ARTISTS

Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09531433105. Het bedrijf Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. bevindt zich op het adres: Zuidstraat 8, B-8560 Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., openstaande posities, locatie van Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., company assigned to the tax number BE09531433105. The company Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is located at the address: Zuidstraat 8, B-8560 Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. were not found.
The main activity of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. is not available. You also can look at reviews of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., open positions, location of Veevoeders Gebroeders Talpe N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veevoeders Gebroeders Talpe N.V., employees, financial statistics.