VDK Trading B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VDK Trading B.V.B.A.
Private companiesHealth Services • VDK Trading B.V.B.A.

Contactgegevens VDK Trading B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDK Trading B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDK Trading B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lostraat 24, B-2520 Broechem, België

Telefoon (phone): (03) 4858327 (03) 4858327

Fax (fax): (03) 4858328 (03) 4858328

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDK Trading B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDK Trading B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDK Trading B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDK Trading B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDK Trading B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDK Trading B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDK Trading B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDK Trading B.V.B.A.
Products information VDK Trading B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02906127929
Ondernemingsnummer: 1883026123
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VDK Trading B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDK Trading B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for VDK Trading B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDK Trading B.V.B.A.
Addition kinds of activities for VDK Trading B.V.B.A.

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
36459906. Tuin-, patio-, gang- en tuinverlichting: elektrisch | Garden, patio, walkway and yard lighting fixtures: electric
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
39999938. Tape maatregelen | Tape measures
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij VDK Trading B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDK Trading B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDK Trading B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDK Trading B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van VDK Trading B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of VDK Trading B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDK Trading B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor VDK Trading B.V.B.A.. VDK Trading B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDK Trading B.V.B.A.. Leave a respond for VDK Trading B.V.B.A.. VDK Trading B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDK Trading B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten VDK Trading B.V.B.A.
Location of VDK Trading B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of VDK Trading B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come VDK Trading B.V.B.A. VDK Trading B.V.B.A.: Traco International BVBA | M.G. Distribution SA | E M D | DOCKX VERHUIS NV | Gratte, ASBL

Other related companies as VDK Trading B.V.B.A.: Traco International BVBA | M.G. Distribution SA | E M D | DOCKX VERHUIS NV | Gratte, ASBL

VDK Trading B.V.B.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is VDK Trading B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906127929. Het bedrijf VDK Trading B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Lostraat 24, B-2520 Broechem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 582,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VDK Trading B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDK Trading B.V.B.A. is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDK Trading B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDK Trading B.V.B.A., openstaande posities, locatie van VDK Trading B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDK Trading B.V.B.A. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is VDK Trading B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02906127929. The company VDK Trading B.V.B.A. is located at the address: Lostraat 24, B-2520 Broechem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 582,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VDK Trading B.V.B.A. were not found.
The main activity of VDK Trading B.V.B.A. is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VDK Trading B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of VDK Trading B.V.B.A., open positions, location of VDK Trading B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDK Trading B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDK Trading B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDK Trading B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDK Trading B.V.B.A., employees, financial statistics.