VDA Pompen B.V.

Contactgegevens VDA Pompen B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDA Pompen B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDA Pompen B.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ottergemsesteenweg 439b1, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2207963 (09) 2207963

Fax (fax): (09) 2208153 (09) 2208153

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDA Pompen B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDA Pompen B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDA Pompen B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDA Pompen B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDA Pompen B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDA Pompen B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDA Pompen B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDA Pompen B.V.
Products information VDA Pompen B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06090515136
Ondernemingsnummer: 7240509033
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VDA Pompen B.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDA Pompen B.V.
(Get full report from official database of BE for VDA Pompen B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDA Pompen B.V.
Addition kinds of activities for VDA Pompen B.V.

147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
22990206. Strijkplanken, behalve geweven | Ironing board felts, except woven
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij VDA Pompen B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDA Pompen B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDA Pompen B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDA Pompen B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van VDA Pompen B.V. in sociale netwerken
Look for responds of VDA Pompen B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDA Pompen B.V.. Laat een reactie achter voor VDA Pompen B.V.. VDA Pompen B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDA Pompen B.V.. Leave a respond for VDA Pompen B.V.. VDA Pompen B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDA Pompen B.V. op de google maps. Adres en contacten VDA Pompen B.V.
Location of VDA Pompen B.V. on the google maps. Address and contacts of VDA Pompen B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come VDA Pompen B.V. VDA Pompen B.V.: BITOS NV | A Line.Sys SPRL | VAN REETH BEZETTINGSWERKEN | VAN IMMERZEELE PETER | Nein Wan Wan

Other related companies as VDA Pompen B.V.: BITOS NV | A Line.Sys SPRL | VAN REETH BEZETTINGSWERKEN | VAN IMMERZEELE PETER | Nein Wan Wan

VDA Pompen B.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is VDA Pompen B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06090515136. Het bedrijf VDA Pompen B.V. bevindt zich op het adres: Ottergemsesteenweg 439b1, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VDA Pompen B.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDA Pompen B.V. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDA Pompen B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDA Pompen B.V., openstaande posities, locatie van VDA Pompen B.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDA Pompen B.V. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is VDA Pompen B.V., company assigned to the tax number BE06090515136. The company VDA Pompen B.V. is located at the address: Ottergemsesteenweg 439b1, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VDA Pompen B.V. were not found.
The main activity of VDA Pompen B.V. is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VDA Pompen B.V. is not available. You also can look at reviews of VDA Pompen B.V., open positions, location of VDA Pompen B.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDA Pompen B.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDA Pompen B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDA Pompen B.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDA Pompen B.V., employees, financial statistics.