Vanschoonbeek-Matterne N.V.

Contactgegevens Vanschoonbeek-Matterne N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanschoonbeek-Matterne N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanschoonbeek-Matterne N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schurhovenveld 3832, B-3800 Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): (011) 672117 (011) 672117

Fax (fax): (011) 673687 (011) 673687

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanschoonbeek-Matterne N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanschoonbeek-Matterne N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanschoonbeek-Matterne N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanschoonbeek-Matterne N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanschoonbeek-Matterne N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanschoonbeek-Matterne N.V.
Products information Vanschoonbeek-Matterne N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09232604980
Ondernemingsnummer: 1716583251
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vanschoonbeek-Matterne N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanschoonbeek-Matterne N.V.
(Get full report from official database of BE for Vanschoonbeek-Matterne N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanschoonbeek-Matterne N.V.
Addition kinds of activities for Vanschoonbeek-Matterne N.V.

344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
26790202. Gerechten, geperste en gegoten pulp: uit aangekocht materiaal | Dishes, pressed and molded pulp: from purchased material
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec

Werken bij Vanschoonbeek-Matterne N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanschoonbeek-Matterne N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

Zoek naar antwoorden van Vanschoonbeek-Matterne N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vanschoonbeek-Matterne N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Laat een reactie achter voor Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Vanschoonbeek-Matterne N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Leave a respond for Vanschoonbeek-Matterne N.V.. Vanschoonbeek-Matterne N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanschoonbeek-Matterne N.V. op de google maps. Adres en contacten Vanschoonbeek-Matterne N.V.
Location of Vanschoonbeek-Matterne N.V. on the google maps. Address and contacts of Vanschoonbeek-Matterne N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanschoonbeek-Matterne N.V. Vanschoonbeek-Matterne N.V.: Laporte BVBA | DE PC-KLINIEK | Miami.B | Braet NV | Bio-Clean B.V.B.A.

Other related companies as Vanschoonbeek-Matterne N.V.: Laporte BVBA | DE PC-KLINIEK | Miami.B | Braet NV | Bio-Clean B.V.B.A.

Vanschoonbeek-Matterne N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanschoonbeek-Matterne N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09232604980. Het bedrijf Vanschoonbeek-Matterne N.V. bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 3832, B-3800 Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vanschoonbeek-Matterne N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanschoonbeek-Matterne N.V. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanschoonbeek-Matterne N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanschoonbeek-Matterne N.V., openstaande posities, locatie van Vanschoonbeek-Matterne N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanschoonbeek-Matterne N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vanschoonbeek-Matterne N.V., company assigned to the tax number BE09232604980. The company Vanschoonbeek-Matterne N.V. is located at the address: Schurhovenveld 3832, B-3800 Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vanschoonbeek-Matterne N.V. were not found.
The main activity of Vanschoonbeek-Matterne N.V. is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanschoonbeek-Matterne N.V. is not available. You also can look at reviews of Vanschoonbeek-Matterne N.V., open positions, location of Vanschoonbeek-Matterne N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanschoonbeek-Matterne N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanschoonbeek-Matterne N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanschoonbeek-Matterne N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanschoonbeek-Matterne N.V., employees, financial statistics.