Vanden Berghe N.V.

Contactgegevens Vanden Berghe N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanden Berghe N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanden Berghe N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Plantijnstraat 5, B-8400 Oostende, België

Telefoon (phone): (059) 563956 (059) 563956

Fax (fax): (059) 563957 (059) 563957

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanden Berghe N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanden Berghe N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanden Berghe N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanden Berghe N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanden Berghe N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanden Berghe N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanden Berghe N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanden Berghe N.V.
Products information Vanden Berghe N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05069335937
Ondernemingsnummer: 2960784912
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vanden Berghe N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanden Berghe N.V.
(Get full report from official database of BE for Vanden Berghe N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanden Berghe N.V.
Addition kinds of activities for Vanden Berghe N.V.

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines

Werken bij Vanden Berghe N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanden Berghe N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanden Berghe N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanden Berghe N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Vanden Berghe N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vanden Berghe N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanden Berghe N.V.. Laat een reactie achter voor Vanden Berghe N.V.. Vanden Berghe N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanden Berghe N.V.. Leave a respond for Vanden Berghe N.V.. Vanden Berghe N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanden Berghe N.V. op de google maps. Adres en contacten Vanden Berghe N.V.
Location of Vanden Berghe N.V. on the google maps. Address and contacts of Vanden Berghe N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanden Berghe N.V. Vanden Berghe N.V.: Heremans A NV | Contacts-Congo SPRL | E.P.C.I. SPRL | PALAIS DU CACHE POUSSIERE SPRL | JOY, MUKHARJI

Other related companies as Vanden Berghe N.V.: Heremans A NV | Contacts-Congo SPRL | E.P.C.I. SPRL | PALAIS DU CACHE POUSSIERE SPRL | JOY, MUKHARJI

Vanden Berghe N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanden Berghe N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069335937. Het bedrijf Vanden Berghe N.V. bevindt zich op het adres: Plantijnstraat 5, B-8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vanden Berghe N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanden Berghe N.V. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanden Berghe N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanden Berghe N.V., openstaande posities, locatie van Vanden Berghe N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanden Berghe N.V. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vanden Berghe N.V., company assigned to the tax number BE05069335937. The company Vanden Berghe N.V. is located at the address: Plantijnstraat 5, B-8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vanden Berghe N.V. were not found.
The main activity of Vanden Berghe N.V. is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanden Berghe N.V. is not available. You also can look at reviews of Vanden Berghe N.V., open positions, location of Vanden Berghe N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanden Berghe N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanden Berghe N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanden Berghe N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanden Berghe N.V., employees, financial statistics.