Van Lijsebetten Drukkerij N.V.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Van Lijsebetten Drukkerij N.V.
Private companiesLegal Services • Van Lijsebetten Drukkerij N.V.

Contactgegevens Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lijsebetten Drukkerij N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Entrepotstraat 27, B-9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): (03) 7601800 (03) 7601800

Fax (fax): (03) 7781919 (03) 7781919

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lijsebetten Drukkerij N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lijsebetten Drukkerij N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lijsebetten Drukkerij N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lijsebetten Drukkerij N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lijsebetten Drukkerij N.V.
Products information Van Lijsebetten Drukkerij N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07349548339
Ondernemingsnummer: 7840362548
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Lijsebetten Drukkerij N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lijsebetten Drukkerij N.V.
(Get full report from official database of BE for Van Lijsebetten Drukkerij N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lijsebetten Drukkerij N.V.
Addition kinds of activities for Van Lijsebetten Drukkerij N.V.

382300. Process controle instrumenten | Process control instruments
944101. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums

Werken bij Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

Zoek naar antwoorden van Van Lijsebetten Drukkerij N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Van Lijsebetten Drukkerij N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Laat een reactie achter voor Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Van Lijsebetten Drukkerij N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Leave a respond for Van Lijsebetten Drukkerij N.V.. Van Lijsebetten Drukkerij N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lijsebetten Drukkerij N.V. op de google maps. Adres en contacten Van Lijsebetten Drukkerij N.V.
Location of Van Lijsebetten Drukkerij N.V. on the google maps. Address and contacts of Van Lijsebetten Drukkerij N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lijsebetten Drukkerij N.V. Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: Mise en Place | Lemca NV | Pool House BVBA | Dom Joao Castel-Branco | M. van Raemdonck

Other related companies as Van Lijsebetten Drukkerij N.V.: Mise en Place | Lemca NV | Pool House BVBA | Dom Joao Castel-Branco | M. van Raemdonck

Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lijsebetten Drukkerij N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07349548339. Het bedrijf Van Lijsebetten Drukkerij N.V. bevindt zich op het adres: Entrepotstraat 27, B-9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Lijsebetten Drukkerij N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lijsebetten Drukkerij N.V., openstaande posities, locatie van Van Lijsebetten Drukkerij N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is a company, that was registered 1990 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Lijsebetten Drukkerij N.V., company assigned to the tax number BE07349548339. The company Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is located at the address: Entrepotstraat 27, B-9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Lijsebetten Drukkerij N.V. were not found.
The main activity of Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lijsebetten Drukkerij N.V. is not available. You also can look at reviews of Van Lijsebetten Drukkerij N.V., open positions, location of Van Lijsebetten Drukkerij N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lijsebetten Drukkerij N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lijsebetten Drukkerij N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lijsebetten Drukkerij N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lijsebetten Drukkerij N.V., employees, financial statistics.