Van Lanschot Verzekeringen N.V.

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Van Lanschot Verzekeringen N.V.
Private companiesAmusement and Recreation Services • Van Lanschot Verzekeringen N.V.

Contactgegevens Van Lanschot Verzekeringen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lanschot Verzekeringen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lanschot Verzekeringen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kunstlaan 10, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 226994 (011) 226994

Fax (fax): (011) 221056 (011) 221056

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lanschot Verzekeringen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lanschot Verzekeringen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lanschot Verzekeringen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lanschot Verzekeringen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lanschot Verzekeringen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lanschot Verzekeringen N.V.
Products information Van Lanschot Verzekeringen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04238220214
Ondernemingsnummer: 4096221923
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Lanschot Verzekeringen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lanschot Verzekeringen N.V.
(Get full report from official database of BE for Van Lanschot Verzekeringen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lanschot Verzekeringen N.V.
Addition kinds of activities for Van Lanschot Verzekeringen N.V.

301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
45819903. Luchthavenverhuur, als vliegveld | Airport leasing, if operating airport
51490301. Specerijen | Condiments
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair
80729903. Tentoonstelling | Denture production

Werken bij Van Lanschot Verzekeringen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lanschot Verzekeringen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Van Lanschot Verzekeringen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Van Lanschot Verzekeringen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Laat een reactie achter voor Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Van Lanschot Verzekeringen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Leave a respond for Van Lanschot Verzekeringen N.V.. Van Lanschot Verzekeringen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lanschot Verzekeringen N.V. op de google maps. Adres en contacten Van Lanschot Verzekeringen N.V.
Location of Van Lanschot Verzekeringen N.V. on the google maps. Address and contacts of Van Lanschot Verzekeringen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lanschot Verzekeringen N.V. Van Lanschot Verzekeringen N.V.: GARAGE DELHEZ SA | ERA Becue | Erasmushuis | VAN ENSCHODT ZIEKENHUIS | DECOGRAF

Other related companies as Van Lanschot Verzekeringen N.V.: GARAGE DELHEZ SA | ERA Becue | Erasmushuis | VAN ENSCHODT ZIEKENHUIS | DECOGRAF

Van Lanschot Verzekeringen N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lanschot Verzekeringen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04238220214. Het bedrijf Van Lanschot Verzekeringen N.V. bevindt zich op het adres: Kunstlaan 10, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Lanschot Verzekeringen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lanschot Verzekeringen N.V. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lanschot Verzekeringen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lanschot Verzekeringen N.V., openstaande posities, locatie van Van Lanschot Verzekeringen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Lanschot Verzekeringen N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Lanschot Verzekeringen N.V., company assigned to the tax number BE04238220214. The company Van Lanschot Verzekeringen N.V. is located at the address: Kunstlaan 10, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Lanschot Verzekeringen N.V. were not found.
The main activity of Van Lanschot Verzekeringen N.V. is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lanschot Verzekeringen N.V. is not available. You also can look at reviews of Van Lanschot Verzekeringen N.V., open positions, location of Van Lanschot Verzekeringen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lanschot Verzekeringen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lanschot Verzekeringen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lanschot Verzekeringen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lanschot Verzekeringen N.V., employees, financial statistics.