K-Danse (Ecole de Danse) ASBL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • K-Danse (Ecole de Danse) ASBL
Private companiesPaper and Allied Products • K-Danse (Ecole de Danse) ASBL

Contactgegevens K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

K-Danse (Ecole de Danse) ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Leysstraat 42,1000, België

Telefoon (phone): 02 732 11 05 02 732 11 05

Fax (fax): 02 732 11 05 02 732 11 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K-Danse (Ecole de Danse) ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K-Danse (Ecole de Danse) ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K-Danse (Ecole de Danse) ASBL
Products information K-Danse (Ecole de Danse) ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in K-Danse (Ecole de Danse) ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K-Danse (Ecole de Danse) ASBL
(Get full report from official database of BE for K-Danse (Ecole de Danse) ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor K-Danse (Ecole de Danse) ASBL
Addition kinds of activities for K-Danse (Ecole de Danse) ASBL

801101. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners
27820203. plakboeken | Scrapbooks
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
58120102. Cajun restaurant | Cajun restaurant
79930403. Gokautomaat | Slot machine
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van K-Danse (Ecole de Danse) ASBL in sociale netwerken
Look for responds of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. Laat een reactie achter voor K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. K-Danse (Ecole de Danse) ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. Leave a respond for K-Danse (Ecole de Danse) ASBL. K-Danse (Ecole de Danse) ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K-Danse (Ecole de Danse) ASBL op de google maps. Adres en contacten K-Danse (Ecole de Danse) ASBL
Location of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL on the google maps. Address and contacts of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come K-Danse (Ecole de Danse) ASBL K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: HOTEL BROEL NV | Market & More-Food & Market | CRITERIUM.BE | Tepper M | RUDI RULLI

Other related companies as K-Danse (Ecole de Danse) ASBL: HOTEL BROEL NV | Market & More-Food & Market | CRITERIUM.BE | Tepper M | RUDI RULLI

K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf K-Danse (Ecole de Danse) ASBL bevindt zich op het adres: Leysstraat 42,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in K-Danse (Ecole de Danse) ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, openstaande posities, locatie van K-Danse (Ecole de Danse) ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is a company, that was registered 2007 in Brussel region, Belgium. Full name of company is K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, company assigned to the tax number BE08877197265. The company K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is located at the address: Leysstraat 42,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in K-Danse (Ecole de Danse) ASBL were not found.
The main activity of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL is not available. You also can look at reviews of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, open positions, location of K-Danse (Ecole de Danse) ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K-Danse (Ecole de Danse) ASBL, employees, financial statistics.