AGEDOORN bvba

Contactgegevens AGEDOORN bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGEDOORN bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGEDOORN bvba

Regio (region): Zoersel LA B-2980 - BE, België

Adres (address): Schriekbos 73, België

Telefoon (phone): 32-3-289.40.06 32-3-289.40.06

Fax (fax): 32-3-289.40.06 32-3-289.40.06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGEDOORN bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGEDOORN bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGEDOORN bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGEDOORN bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGEDOORN bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGEDOORN bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGEDOORN bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGEDOORN bvba
Products information AGEDOORN bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04085510253
Ondernemingsnummer: 8641265869
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGEDOORN bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGEDOORN bvba
(Get full report from official database of BE for AGEDOORN bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGEDOORN bvba
Addition kinds of activities for AGEDOORN bvba

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
36210108. Motoren, elektrisch | Motors, electric
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
73729905. Besturingssystemen computer software | Operating systems computer software
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner
89991001. Thuisplanning | Home planning

Werken bij AGEDOORN bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGEDOORN bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGEDOORN bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGEDOORN bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van AGEDOORN bvba in sociale netwerken
Look for responds of AGEDOORN bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGEDOORN bvba. Laat een reactie achter voor AGEDOORN bvba. AGEDOORN bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGEDOORN bvba. Leave a respond for AGEDOORN bvba. AGEDOORN bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGEDOORN bvba op de google maps. Adres en contacten AGEDOORN bvba
Location of AGEDOORN bvba on the google maps. Address and contacts of AGEDOORN bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come AGEDOORN bvba AGEDOORN bvba: Praxair NV | Anlis Aalst NV | Decock N | Arco NV | Steenbakkerijen Damman N.V.

Other related companies as AGEDOORN bvba: Praxair NV | Anlis Aalst NV | Decock N | Arco NV | Steenbakkerijen Damman N.V.

AGEDOORN bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zoersel LA B-2980 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AGEDOORN bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04085510253. Het bedrijf AGEDOORN bvba bevindt zich op het adres: Schriekbos 73. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGEDOORN bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGEDOORN bvba is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGEDOORN bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGEDOORN bvba, openstaande posities, locatie van AGEDOORN bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGEDOORN bvba is a company, that was registered 1985 in Zoersel LA B-2980 - BE region, Belgium. Full name of company is AGEDOORN bvba, company assigned to the tax number BE04085510253. The company AGEDOORN bvba is located at the address: Schriekbos 73. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGEDOORN bvba were not found.
The main activity of AGEDOORN bvba is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGEDOORN bvba is not available. You also can look at reviews of AGEDOORN bvba, open positions, location of AGEDOORN bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGEDOORN bvba, Zoersel LA B-2980 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGEDOORN bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGEDOORN bvba, Zoersel LA B-2980 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGEDOORN bvba, employees, financial statistics.