AFS Noord Limburg

Contactgegevens AFS Noord Limburg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFS Noord Limburg: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFS Noord Limburg

Regio (region): Hechtel, Limburg 3940 - BE, België

Adres (address): Gerststraat 4, België

Telefoon (phone): 32-477-38.01.34 32-477-38.01.34

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFS Noord Limburg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFS Noord Limburg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFS Noord Limburg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFS Noord Limburg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFS Noord Limburg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFS Noord Limburg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFS Noord Limburg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFS Noord Limburg
Products information AFS Noord Limburg

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AFS Noord Limburg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFS Noord Limburg
(Get full report from official database of BE for AFS Noord Limburg)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFS Noord Limburg
Addition kinds of activities for AFS Noord Limburg

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
244903. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
23870000. Kleding riemen | Apparel belts
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment

Werken bij AFS Noord Limburg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFS Noord Limburg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFS Noord Limburg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFS Noord Limburg. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van AFS Noord Limburg in sociale netwerken
Look for responds of AFS Noord Limburg in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFS Noord Limburg. Laat een reactie achter voor AFS Noord Limburg. AFS Noord Limburg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFS Noord Limburg. Leave a respond for AFS Noord Limburg. AFS Noord Limburg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFS Noord Limburg op de google maps. Adres en contacten AFS Noord Limburg
Location of AFS Noord Limburg on the google maps. Address and contacts of AFS Noord Limburg

Andere gerelateerde bedrijven als come AFS Noord Limburg AFS Noord Limburg: Fluobel SPRL | A1 Bat SA | I.T.M. SUD SPRL | Cendant Membership bv | M.N.C.O.sa

Other related companies as AFS Noord Limburg: Fluobel SPRL | A1 Bat SA | I.T.M. SUD SPRL | Cendant Membership bv | M.N.C.O.sa

AFS Noord Limburg is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Hechtel, Limburg 3940 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AFS Noord Limburg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf AFS Noord Limburg bevindt zich op het adres: Gerststraat 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AFS Noord Limburg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFS Noord Limburg is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFS Noord Limburg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFS Noord Limburg, openstaande posities, locatie van AFS Noord Limburg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFS Noord Limburg is a company, that was registered 2008 in Hechtel, Limburg 3940 - BE region, Belgium. Full name of company is AFS Noord Limburg, company assigned to the tax number BE05946868896. The company AFS Noord Limburg is located at the address: Gerststraat 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AFS Noord Limburg were not found.
The main activity of AFS Noord Limburg is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AFS Noord Limburg is not available. You also can look at reviews of AFS Noord Limburg, open positions, location of AFS Noord Limburg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFS Noord Limburg, Hechtel, Limburg 3940 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFS Noord Limburg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFS Noord Limburg, Hechtel, Limburg 3940 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFS Noord Limburg, employees, financial statistics.