A Propos Saigon

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A Propos Saigon
Private companiesReal Estate • A Propos Saigon

Contactgegevens A Propos Saigon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Propos Saigon: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Propos Saigon

Regio (region): Lier, Eur 2500 - BE, België

Adres (address): Vinkenstraat 46 a, België

Telefoon (phone): 32 3 454 63 42 32 3 454 63 42

Fax (fax): 32 3 454 43 76 32 3 454 43 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Propos Saigon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Propos Saigon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Propos Saigon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Propos Saigon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Propos Saigon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Propos Saigon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Propos Saigon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Propos Saigon
Products information A Propos Saigon

BTW identificatienummer (tax): BE05191833496
Ondernemingsnummer: 4786163330
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A Propos Saigon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Propos Saigon
(Get full report from official database of BE for A Propos Saigon)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Propos Saigon
Addition kinds of activities for A Propos Saigon

07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
50630103. Elektrische transmissie apparatuur | Power transmission equipment, electric

Werken bij A Propos Saigon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Propos Saigon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Propos Saigon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Propos Saigon. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van A Propos Saigon in sociale netwerken
Look for responds of A Propos Saigon in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Propos Saigon. Laat een reactie achter voor A Propos Saigon. A Propos Saigon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Propos Saigon. Leave a respond for A Propos Saigon. A Propos Saigon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Propos Saigon op de google maps. Adres en contacten A Propos Saigon
Location of A Propos Saigon on the google maps. Address and contacts of A Propos Saigon

Andere gerelateerde bedrijven als come A Propos Saigon A Propos Saigon: Feys | Top Copy NV | Mondia SA | Aubier-Colard Technologies S.A. | Skalpino

Other related companies as A Propos Saigon: Feys | Top Copy NV | Mondia SA | Aubier-Colard Technologies S.A. | Skalpino

A Propos Saigon is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lier, Eur 2500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is A Propos Saigon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191833496. Het bedrijf A Propos Saigon bevindt zich op het adres: Vinkenstraat 46 a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A Propos Saigon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Propos Saigon is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Propos Saigon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Propos Saigon, openstaande posities, locatie van A Propos Saigon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Propos Saigon is a company, that was registered 2002 in Lier, Eur 2500 - BE region, Belgium. Full name of company is A Propos Saigon, company assigned to the tax number BE05191833496. The company A Propos Saigon is located at the address: Vinkenstraat 46 a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A Propos Saigon were not found.
The main activity of A Propos Saigon is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A Propos Saigon is not available. You also can look at reviews of A Propos Saigon, open positions, location of A Propos Saigon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Propos Saigon, Lier, Eur 2500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Propos Saigon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Propos Saigon, Lier, Eur 2500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Propos Saigon, employees, financial statistics.