Dansacademie Imants I

Contactgegevens Dansacademie Imants I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dansacademie Imants I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dansacademie Imants I

Regio (region): Kasterlee, België

Adres (address): Isschot 8,2460, België

Telefoon (phone): 014 85 38 55 014 85 38 55

Fax (fax): 014 85 38 55 014 85 38 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dansacademie Imants I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dansacademie Imants I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dansacademie Imants I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dansacademie Imants I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dansacademie Imants I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dansacademie Imants I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dansacademie Imants I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dansacademie Imants I
Products information Dansacademie Imants I

BTW identificatienummer (tax): BE01388366699
Ondernemingsnummer: 7073516845
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dansacademie Imants I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dansacademie Imants I
(Get full report from official database of BE for Dansacademie Imants I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dansacademie Imants I
Addition kinds of activities for Dansacademie Imants I

349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
541102. Supermarkt | Convenience stores
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
27520101. Offset printing | Offset printing
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij Dansacademie Imants I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dansacademie Imants I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dansacademie Imants I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dansacademie Imants I. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van Dansacademie Imants I in sociale netwerken
Look for responds of Dansacademie Imants I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dansacademie Imants I. Laat een reactie achter voor Dansacademie Imants I. Dansacademie Imants I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dansacademie Imants I. Leave a respond for Dansacademie Imants I. Dansacademie Imants I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dansacademie Imants I op de google maps. Adres en contacten Dansacademie Imants I
Location of Dansacademie Imants I on the google maps. Address and contacts of Dansacademie Imants I

Andere gerelateerde bedrijven als come Dansacademie Imants I Dansacademie Imants I: Unico | Packaging Service SA | Dewitte Connexions SPRL | Huys & Impasto ('t) | Candela

Other related companies as Dansacademie Imants I: Unico | Packaging Service SA | Dewitte Connexions SPRL | Huys & Impasto ('t) | Candela

Dansacademie Imants I is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Kasterlee, België. De volledige naam van het bedrijf is Dansacademie Imants I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388366699. Het bedrijf Dansacademie Imants I bevindt zich op het adres: Isschot 8,2460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dansacademie Imants I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dansacademie Imants I is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dansacademie Imants I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dansacademie Imants I, openstaande posities, locatie van Dansacademie Imants I op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dansacademie Imants I is a company, that was registered 2018 in Kasterlee region, Belgium. Full name of company is Dansacademie Imants I, company assigned to the tax number BE01388366699. The company Dansacademie Imants I is located at the address: Isschot 8,2460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dansacademie Imants I were not found.
The main activity of Dansacademie Imants I is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dansacademie Imants I is not available. You also can look at reviews of Dansacademie Imants I, open positions, location of Dansacademie Imants I on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dansacademie Imants I, Kasterlee: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dansacademie Imants I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dansacademie Imants I, Kasterlee: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dansacademie Imants I, employees, financial statistics.