Vermeersch-Deconinck N.V.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Vermeersch-Deconinck N.V.
Private companiesFurniture and Fixtures • Vermeersch-Deconinck N.V.

Contactgegevens Vermeersch-Deconinck N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeersch-Deconinck N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeersch-Deconinck N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Edewallestraat 96, B-8610 Kortemark, België

Telefoon (phone): (051) 567299 (051) 567299

Fax (fax): (051) 567247 (051) 567247

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeersch-Deconinck N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeersch-Deconinck N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeersch-Deconinck N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeersch-Deconinck N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeersch-Deconinck N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeersch-Deconinck N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeersch-Deconinck N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeersch-Deconinck N.V.
Products information Vermeersch-Deconinck N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09906616210
Ondernemingsnummer: 1307342529
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vermeersch-Deconinck N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeersch-Deconinck N.V.
(Get full report from official database of BE for Vermeersch-Deconinck N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeersch-Deconinck N.V.
Addition kinds of activities for Vermeersch-Deconinck N.V.

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
34420200. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
36959900. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij Vermeersch-Deconinck N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeersch-Deconinck N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeersch-Deconinck N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeersch-Deconinck N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Vermeersch-Deconinck N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vermeersch-Deconinck N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeersch-Deconinck N.V.. Laat een reactie achter voor Vermeersch-Deconinck N.V.. Vermeersch-Deconinck N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeersch-Deconinck N.V.. Leave a respond for Vermeersch-Deconinck N.V.. Vermeersch-Deconinck N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeersch-Deconinck N.V. op de google maps. Adres en contacten Vermeersch-Deconinck N.V.
Location of Vermeersch-Deconinck N.V. on the google maps. Address and contacts of Vermeersch-Deconinck N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeersch-Deconinck N.V. Vermeersch-Deconinck N.V.: Courtois L & Fils SA | Euroquip | SUBARU BENELUX NV | AVA Papierwaren N.V. | ATA bvba

Other related companies as Vermeersch-Deconinck N.V.: Courtois L & Fils SA | Euroquip | SUBARU BENELUX NV | AVA Papierwaren N.V. | ATA bvba

Vermeersch-Deconinck N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeersch-Deconinck N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09906616210. Het bedrijf Vermeersch-Deconinck N.V. bevindt zich op het adres: Edewallestraat 96, B-8610 Kortemark. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vermeersch-Deconinck N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeersch-Deconinck N.V. is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeersch-Deconinck N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeersch-Deconinck N.V., openstaande posities, locatie van Vermeersch-Deconinck N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeersch-Deconinck N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vermeersch-Deconinck N.V., company assigned to the tax number BE09906616210. The company Vermeersch-Deconinck N.V. is located at the address: Edewallestraat 96, B-8610 Kortemark. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vermeersch-Deconinck N.V. were not found.
The main activity of Vermeersch-Deconinck N.V. is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeersch-Deconinck N.V. is not available. You also can look at reviews of Vermeersch-Deconinck N.V., open positions, location of Vermeersch-Deconinck N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeersch-Deconinck N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeersch-Deconinck N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeersch-Deconinck N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeersch-Deconinck N.V., employees, financial statistics.