BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO
Private companiesRailroad Transportation • BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO

Contactgegevens BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Verlorenbroodstraat 6A,9820, België

Telefoon (phone): 09 231 91 02; 0475 63 34 49 09 231 91 02; 0475 63 34 49

Fax (fax): +32 (83) 738-31-55 +32 (83) 738-31-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO
Products information BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO

BTW identificatienummer (tax): BE02323852539
Ondernemingsnummer: 4385711669
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO
(Get full report from official database of BE for BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO
Addition kinds of activities for BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO

07520102. Teeltdiensten, paarden: racen en non-racing | Breeding services, horses: racing and non-racing
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
20410110. roggebloem | Rye flour
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
51490102. Margarine | Margarine
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
59999914. insecticide | Insecticide
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO in sociale netwerken
Look for responds of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. Laat een reactie achter voor BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. Leave a respond for BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO. BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO op de google maps. Adres en contacten BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO
Location of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO on the google maps. Address and contacts of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO

Andere gerelateerde bedrijven als come BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: Degroof | Consult.Mi SPRL | André Schouwen BVBA | De Pauw Verzekeringen | Papier Present BVBA

Other related companies as BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO: Degroof | Consult.Mi SPRL | André Schouwen BVBA | De Pauw Verzekeringen | Papier Present BVBA

BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323852539. Het bedrijf BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO bevindt zich op het adres: Verlorenbroodstraat 6A,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 151,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, openstaande posities, locatie van BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is a company, that was registered 2005 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, company assigned to the tax number BE02323852539. The company BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is located at the address: Verlorenbroodstraat 6A,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 151,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO were not found.
The main activity of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO is not available. You also can look at reviews of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, open positions, location of BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO, employees, financial statistics.