Van Herck B.V.B.A.

Contactgegevens Van Herck B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herck B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herck B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gasthuisstraat 46, B-2440 Geel, België

Telefoon (phone): (014) 588480 (014) 588480

Fax (fax): (014) 580950 (014) 580950

E-Mail: avan_Herck@van_herck.isabel.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herck B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herck B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herck B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herck B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herck B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herck B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herck B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herck B.V.B.A.
Products information Van Herck B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03179687500
Ondernemingsnummer: 7856292724
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Herck B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herck B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Van Herck B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herck B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Van Herck B.V.B.A.

275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
22539901. Kraag en manchet sets, breien | Collar and cuff sets, knit
34949902. Sprinklersystemen, veld | Sprinkler systems, field
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
50490104. Optische goederen | Optical goods
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services
79991111. Judo instructie | Judo instruction
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij Van Herck B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herck B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herck B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herck B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van Van Herck B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Van Herck B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herck B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Van Herck B.V.B.A.. Van Herck B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herck B.V.B.A.. Leave a respond for Van Herck B.V.B.A.. Van Herck B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herck B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Van Herck B.V.B.A.
Location of Van Herck B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Van Herck B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herck B.V.B.A. Van Herck B.V.B.A.: Van De Cauter Algemene Ontstoppingen | Verbinnen Tweedehandswinkel | VANDEZANDE NV | ELECTRO HAINAUT | MSM Sprl

Other related companies as Van Herck B.V.B.A.: Van De Cauter Algemene Ontstoppingen | Verbinnen Tweedehandswinkel | VANDEZANDE NV | ELECTRO HAINAUT | MSM Sprl

Van Herck B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herck B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179687500. Het bedrijf Van Herck B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 46, B-2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Herck B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herck B.V.B.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herck B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herck B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Van Herck B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie avan_Herck@van_herck.isabel.be

Van Herck B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Herck B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03179687500. The company Van Herck B.V.B.A. is located at the address: Gasthuisstraat 46, B-2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Herck B.V.B.A. were not found.
The main activity of Van Herck B.V.B.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herck B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Van Herck B.V.B.A., open positions, location of Van Herck B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email avan_Herck@van_herck.isabel.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herck B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herck B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herck B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herck B.V.B.A., employees, financial statistics.