Van Gastel B.V.B.A.

Contactgegevens Van Gastel B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gastel B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gastel B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Dorpstraat 135, B-2070 Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): (03) 2531920 (03) 2531920

Fax (fax): (03) 2531921 (03) 2531921

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gastel B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gastel B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gastel B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gastel B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gastel B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gastel B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gastel B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gastel B.V.B.A.
Products information Van Gastel B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04111877441
Ondernemingsnummer: 4554351806
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Gastel B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gastel B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Van Gastel B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gastel B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Van Gastel B.V.B.A.

17990203. Coating van metalen structuren op bouwplaats | Coating of metal structures at construction site
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping

Werken bij Van Gastel B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gastel B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gastel B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gastel B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Van Gastel B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Van Gastel B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gastel B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Van Gastel B.V.B.A.. Van Gastel B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gastel B.V.B.A.. Leave a respond for Van Gastel B.V.B.A.. Van Gastel B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gastel B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Van Gastel B.V.B.A.
Location of Van Gastel B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Van Gastel B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gastel B.V.B.A. Van Gastel B.V.B.A.: SAMCO-ISOTHERMAC NV | Vervaet Transport BVBA | Belgium Welding B.V.B.A. | Pierre Vedrin | self employed

Other related companies as Van Gastel B.V.B.A.: SAMCO-ISOTHERMAC NV | Vervaet Transport BVBA | Belgium Welding B.V.B.A. | Pierre Vedrin | self employed

Van Gastel B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gastel B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04111877441. Het bedrijf Van Gastel B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Dorpstraat 135, B-2070 Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Gastel B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gastel B.V.B.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gastel B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gastel B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Van Gastel B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Gastel B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Gastel B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04111877441. The company Van Gastel B.V.B.A. is located at the address: Dorpstraat 135, B-2070 Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Gastel B.V.B.A. were not found.
The main activity of Van Gastel B.V.B.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gastel B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Van Gastel B.V.B.A., open positions, location of Van Gastel B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gastel B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gastel B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gastel B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gastel B.V.B.A., employees, financial statistics.