Van Der Velden Beton N.V.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Van Der Velden Beton N.V.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Van Der Velden Beton N.V.

Contactgegevens Van Der Velden Beton N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Velden Beton N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Velden Beton N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Meerseweg 135a, B-2321 Meer, België

Telefoon (phone): (03) 3157272 (03) 3157272

Fax (fax): (03) 3158712 (03) 3158712

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Velden Beton N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Velden Beton N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Velden Beton N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Velden Beton N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Velden Beton N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Velden Beton N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Velden Beton N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Velden Beton N.V.
Products information Van Der Velden Beton N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09513854980
Ondernemingsnummer: 3122833251
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Der Velden Beton N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Velden Beton N.V.
(Get full report from official database of BE for Van Der Velden Beton N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Velden Beton N.V.
Addition kinds of activities for Van Der Velden Beton N.V.

362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
28699912. Chloroform | Chloroform
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij Van Der Velden Beton N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Velden Beton N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Velden Beton N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Velden Beton N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Van Der Velden Beton N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Velden Beton N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Velden Beton N.V.. Laat een reactie achter voor Van Der Velden Beton N.V.. Van Der Velden Beton N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Velden Beton N.V.. Leave a respond for Van Der Velden Beton N.V.. Van Der Velden Beton N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Velden Beton N.V. op de google maps. Adres en contacten Van Der Velden Beton N.V.
Location of Van Der Velden Beton N.V. on the google maps. Address and contacts of Van Der Velden Beton N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Velden Beton N.V. Van Der Velden Beton N.V.: Peeters BVBA | Asco Travel | DCD Lighting | ABC GRAPHIC-ATELIER PHOTOGRAPHIQUE BENOIT CARPEAUX | motolines s.p.r.l

Other related companies as Van Der Velden Beton N.V.: Peeters BVBA | Asco Travel | DCD Lighting | ABC GRAPHIC-ATELIER PHOTOGRAPHIQUE BENOIT CARPEAUX | motolines s.p.r.l

Van Der Velden Beton N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Velden Beton N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09513854980. Het bedrijf Van Der Velden Beton N.V. bevindt zich op het adres: Meerseweg 135a, B-2321 Meer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Der Velden Beton N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Velden Beton N.V. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Velden Beton N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Velden Beton N.V., openstaande posities, locatie van Van Der Velden Beton N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Velden Beton N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Der Velden Beton N.V., company assigned to the tax number BE09513854980. The company Van Der Velden Beton N.V. is located at the address: Meerseweg 135a, B-2321 Meer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Der Velden Beton N.V. were not found.
The main activity of Van Der Velden Beton N.V. is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Velden Beton N.V. is not available. You also can look at reviews of Van Der Velden Beton N.V., open positions, location of Van Der Velden Beton N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Velden Beton N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Velden Beton N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Velden Beton N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Velden Beton N.V., employees, financial statistics.