Valkeniers Natie C.V.

Contactgegevens Valkeniers Natie C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valkeniers Natie C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valkeniers Natie C.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Luithagen-Haven 11, B-2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 544 17 70 (03) 544 17 70

Fax (fax): (03) 542 47 59 (03) 542 47 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valkeniers Natie C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valkeniers Natie C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valkeniers Natie C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valkeniers Natie C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valkeniers Natie C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valkeniers Natie C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valkeniers Natie C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valkeniers Natie C.V.
Products information Valkeniers Natie C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04111877441
Ondernemingsnummer: 4554351806
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Valkeniers Natie C.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valkeniers Natie C.V.
(Get full report from official database of BE for Valkeniers Natie C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valkeniers Natie C.V.
Addition kinds of activities for Valkeniers Natie C.V.

794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
39990808. Borduren | Embroidery kits

Werken bij Valkeniers Natie C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valkeniers Natie C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valkeniers Natie C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valkeniers Natie C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Valkeniers Natie C.V. in sociale netwerken
Look for responds of Valkeniers Natie C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valkeniers Natie C.V.. Laat een reactie achter voor Valkeniers Natie C.V.. Valkeniers Natie C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valkeniers Natie C.V.. Leave a respond for Valkeniers Natie C.V.. Valkeniers Natie C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valkeniers Natie C.V. op de google maps. Adres en contacten Valkeniers Natie C.V.
Location of Valkeniers Natie C.V. on the google maps. Address and contacts of Valkeniers Natie C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Valkeniers Natie C.V. Valkeniers Natie C.V.: Lebrun Pascal Studio SA | Clabots | Omnitravel | EDC NV | Vandenbussche B.V.B.A.

Other related companies as Valkeniers Natie C.V.: Lebrun Pascal Studio SA | Clabots | Omnitravel | EDC NV | Vandenbussche B.V.B.A.

Valkeniers Natie C.V. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Valkeniers Natie C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04111877441. Het bedrijf Valkeniers Natie C.V. bevindt zich op het adres: Luithagen-Haven 11, B-2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Valkeniers Natie C.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valkeniers Natie C.V. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valkeniers Natie C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valkeniers Natie C.V., openstaande posities, locatie van Valkeniers Natie C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Valkeniers Natie C.V. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Valkeniers Natie C.V., company assigned to the tax number BE04111877441. The company Valkeniers Natie C.V. is located at the address: Luithagen-Haven 11, B-2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Valkeniers Natie C.V. were not found.
The main activity of Valkeniers Natie C.V. is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Valkeniers Natie C.V. is not available. You also can look at reviews of Valkeniers Natie C.V., open positions, location of Valkeniers Natie C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valkeniers Natie C.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valkeniers Natie C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valkeniers Natie C.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valkeniers Natie C.V., employees, financial statistics.