Vaillant N.V.

Contactgegevens Vaillant N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vaillant N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vaillant N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Golden Hopestraat 15, B-1620 Drogenbos, België

Telefoon (phone): (02) 3349300 (02) 3349300

Fax (fax): (02) 3783468 (02) 3783468

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vaillant N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vaillant N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vaillant N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vaillant N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vaillant N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vaillant N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vaillant N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vaillant N.V.
Products information Vaillant N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06311889648
Ondernemingsnummer: 9489959716
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vaillant N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vaillant N.V.
(Get full report from official database of BE for Vaillant N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vaillant N.V.
Addition kinds of activities for Vaillant N.V.

8741. Management diensten | Management services
339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
37159907. Vrachtwagen chassis | Truck trailer chassis
58129902. cafe | Cafe
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals

Werken bij Vaillant N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vaillant N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vaillant N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vaillant N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Vaillant N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vaillant N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vaillant N.V.. Laat een reactie achter voor Vaillant N.V.. Vaillant N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vaillant N.V.. Leave a respond for Vaillant N.V.. Vaillant N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vaillant N.V. op de google maps. Adres en contacten Vaillant N.V.
Location of Vaillant N.V. on the google maps. Address and contacts of Vaillant N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vaillant N.V. Vaillant N.V.: COMPTOIR INFORMATIQUE | Casa-Kassa | Graphi Medias SC | Apollo Begeleid Wonen | Interel EPA

Other related companies as Vaillant N.V.: COMPTOIR INFORMATIQUE | Casa-Kassa | Graphi Medias SC | Apollo Begeleid Wonen | Interel EPA

Vaillant N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vaillant N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06311889648. Het bedrijf Vaillant N.V. bevindt zich op het adres: Golden Hopestraat 15, B-1620 Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 228,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vaillant N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vaillant N.V. is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vaillant N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vaillant N.V., openstaande posities, locatie van Vaillant N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vaillant N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vaillant N.V., company assigned to the tax number BE06311889648. The company Vaillant N.V. is located at the address: Golden Hopestraat 15, B-1620 Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 228,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vaillant N.V. were not found.
The main activity of Vaillant N.V. is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vaillant N.V. is not available. You also can look at reviews of Vaillant N.V., open positions, location of Vaillant N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vaillant N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vaillant N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vaillant N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vaillant N.V., employees, financial statistics.