Tyre Plan Europe B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Tyre Plan Europe B.V.B.A.
Private companiesUnited States Postal Service • Tyre Plan Europe B.V.B.A.

Contactgegevens Tyre Plan Europe B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tyre Plan Europe B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tyre Plan Europe B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Magermanse Heide 7, B-2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): (03) 6677185 (03) 6677185

Fax (fax): (03) 6677195 (03) 6677195

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tyre Plan Europe B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tyre Plan Europe B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tyre Plan Europe B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tyre Plan Europe B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tyre Plan Europe B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tyre Plan Europe B.V.B.A.
Products information Tyre Plan Europe B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07831848144
Ondernemingsnummer: 1708892822
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Tyre Plan Europe B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tyre Plan Europe B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Tyre Plan Europe B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tyre Plan Europe B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Tyre Plan Europe B.V.B.A.

511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
31110200. Schoen leer | Shoe leather
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
35429906. Smeden machines en hamers | Forging machinery and hammers
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij Tyre Plan Europe B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tyre Plan Europe B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van Tyre Plan Europe B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Tyre Plan Europe B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Tyre Plan Europe B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Leave a respond for Tyre Plan Europe B.V.B.A.. Tyre Plan Europe B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tyre Plan Europe B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Tyre Plan Europe B.V.B.A.
Location of Tyre Plan Europe B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Tyre Plan Europe B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tyre Plan Europe B.V.B.A. Tyre Plan Europe B.V.B.A.: AMIS DU VIEUX MARCHE | BOND MOYSON | ATS | MATTHYS-BECCU bvba | DEWEYS, PHILIPPE

Other related companies as Tyre Plan Europe B.V.B.A.: AMIS DU VIEUX MARCHE | BOND MOYSON | ATS | MATTHYS-BECCU bvba | DEWEYS, PHILIPPE

Tyre Plan Europe B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Tyre Plan Europe B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831848144. Het bedrijf Tyre Plan Europe B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Magermanse Heide 7, B-2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Tyre Plan Europe B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tyre Plan Europe B.V.B.A. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tyre Plan Europe B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tyre Plan Europe B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Tyre Plan Europe B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tyre Plan Europe B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Tyre Plan Europe B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07831848144. The company Tyre Plan Europe B.V.B.A. is located at the address: Magermanse Heide 7, B-2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Tyre Plan Europe B.V.B.A. were not found.
The main activity of Tyre Plan Europe B.V.B.A. is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tyre Plan Europe B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Tyre Plan Europe B.V.B.A., open positions, location of Tyre Plan Europe B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tyre Plan Europe B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tyre Plan Europe B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tyre Plan Europe B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tyre Plan Europe B.V.B.A., employees, financial statistics.