Truyens en Zonen N.V.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Truyens en Zonen N.V.
Private companiesMetal Mining • Truyens en Zonen N.V.

Contactgegevens Truyens en Zonen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Truyens en Zonen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Truyens en Zonen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oostkaai 24, B-2170 Merksem (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 6451911 (03) 6451911

Fax (fax): (03) 6452321 (03) 6452321

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Truyens en Zonen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Truyens en Zonen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Truyens en Zonen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Truyens en Zonen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Truyens en Zonen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Truyens en Zonen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Truyens en Zonen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Truyens en Zonen N.V.
Products information Truyens en Zonen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09528137207
Ondernemingsnummer: 8784088134
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Truyens en Zonen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Truyens en Zonen N.V.
(Get full report from official database of BE for Truyens en Zonen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Truyens en Zonen N.V.
Addition kinds of activities for Truyens en Zonen N.V.

3699. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
518201. Wijn | Wine
35310612. Schoppen, kracht | Shovels, power
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
35780103. Kassa's | Cash registers
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
50720402. Staples | Staples
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij Truyens en Zonen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Truyens en Zonen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Truyens en Zonen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Truyens en Zonen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Truyens en Zonen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Truyens en Zonen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Truyens en Zonen N.V.. Laat een reactie achter voor Truyens en Zonen N.V.. Truyens en Zonen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Truyens en Zonen N.V.. Leave a respond for Truyens en Zonen N.V.. Truyens en Zonen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Truyens en Zonen N.V. op de google maps. Adres en contacten Truyens en Zonen N.V.
Location of Truyens en Zonen N.V. on the google maps. Address and contacts of Truyens en Zonen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Truyens en Zonen N.V. Truyens en Zonen N.V.: ALGEMENE BOUWWERKEN E.D.S. | Comalliance Centre Futur Orcq | Universal Trucking BVBA | CliP S.A. | Janssen Gebroeders Bouwwerken B.V.B.A.

Other related companies as Truyens en Zonen N.V.: ALGEMENE BOUWWERKEN E.D.S. | Comalliance Centre Futur Orcq | Universal Trucking BVBA | CliP S.A. | Janssen Gebroeders Bouwwerken B.V.B.A.

Truyens en Zonen N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Truyens en Zonen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09528137207. Het bedrijf Truyens en Zonen N.V. bevindt zich op het adres: Oostkaai 24, B-2170 Merksem (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Truyens en Zonen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Truyens en Zonen N.V. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Truyens en Zonen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Truyens en Zonen N.V., openstaande posities, locatie van Truyens en Zonen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Truyens en Zonen N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Truyens en Zonen N.V., company assigned to the tax number BE09528137207. The company Truyens en Zonen N.V. is located at the address: Oostkaai 24, B-2170 Merksem (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Truyens en Zonen N.V. were not found.
The main activity of Truyens en Zonen N.V. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Truyens en Zonen N.V. is not available. You also can look at reviews of Truyens en Zonen N.V., open positions, location of Truyens en Zonen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Truyens en Zonen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Truyens en Zonen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Truyens en Zonen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Truyens en Zonen N.V., employees, financial statistics.