Transsas B.V.B.A.

Contactgegevens Transsas B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transsas B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transsas B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ambachtstraat 22, B-2340 Beerse, België

Telefoon (phone): (014) 611123 (014) 611123

Fax (fax): (014) 617394 (014) 617394

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transsas B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transsas B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transsas B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transsas B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transsas B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transsas B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transsas B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transsas B.V.B.A.
Products information Transsas B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06546447753
Ondernemingsnummer: 5195953369
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Transsas B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transsas B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Transsas B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transsas B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Transsas B.V.B.A.

228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical

Werken bij Transsas B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transsas B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transsas B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transsas B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van Transsas B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Transsas B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transsas B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Transsas B.V.B.A.. Transsas B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transsas B.V.B.A.. Leave a respond for Transsas B.V.B.A.. Transsas B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transsas B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Transsas B.V.B.A.
Location of Transsas B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Transsas B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Transsas B.V.B.A. Transsas B.V.B.A.: Blondeau G & Fils | Deutsche Post Global Mail (Belgium) NV | Edel SA | DELBECQUE GUY | Astruck Renting NV

Other related companies as Transsas B.V.B.A.: Blondeau G & Fils | Deutsche Post Global Mail (Belgium) NV | Edel SA | DELBECQUE GUY | Astruck Renting NV

Transsas B.V.B.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Transsas B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06546447753. Het bedrijf Transsas B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 22, B-2340 Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 845,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Transsas B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transsas B.V.B.A. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transsas B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transsas B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Transsas B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transsas B.V.B.A. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Transsas B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06546447753. The company Transsas B.V.B.A. is located at the address: Ambachtstraat 22, B-2340 Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 845,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Transsas B.V.B.A. were not found.
The main activity of Transsas B.V.B.A. is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Transsas B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Transsas B.V.B.A., open positions, location of Transsas B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transsas B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transsas B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transsas B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transsas B.V.B.A., employees, financial statistics.