Transports Vanderoel N.V.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Transports Vanderoel N.V.
Private companiesMotor Freight Transportation • Transports Vanderoel N.V.

Contactgegevens Transports Vanderoel N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transports Vanderoel N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transports Vanderoel N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nederokkerzeelsesteenweg 6, B-3071 Erps-Kwerps, België

Telefoon (phone): (02) 757 12 35 (02) 757 12 35

Fax (fax): (02) 759 52 47 (02) 759 52 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transports Vanderoel N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transports Vanderoel N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transports Vanderoel N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transports Vanderoel N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transports Vanderoel N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transports Vanderoel N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transports Vanderoel N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transports Vanderoel N.V.
Products information Transports Vanderoel N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03917968750
Ondernemingsnummer: 1422698974
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Transports Vanderoel N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transports Vanderoel N.V.
(Get full report from official database of BE for Transports Vanderoel N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transports Vanderoel N.V.
Addition kinds of activities for Transports Vanderoel N.V.

161102. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij Transports Vanderoel N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transports Vanderoel N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transports Vanderoel N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transports Vanderoel N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Transports Vanderoel N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Transports Vanderoel N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transports Vanderoel N.V.. Laat een reactie achter voor Transports Vanderoel N.V.. Transports Vanderoel N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transports Vanderoel N.V.. Leave a respond for Transports Vanderoel N.V.. Transports Vanderoel N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transports Vanderoel N.V. op de google maps. Adres en contacten Transports Vanderoel N.V.
Location of Transports Vanderoel N.V. on the google maps. Address and contacts of Transports Vanderoel N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Transports Vanderoel N.V. Transports Vanderoel N.V.: DRUKKERIJ HELLEMANS | Dig-id | Sindetrans | ALIBI COLLECTIEF | M.I.S. bvba

Other related companies as Transports Vanderoel N.V.: DRUKKERIJ HELLEMANS | Dig-id | Sindetrans | ALIBI COLLECTIEF | M.I.S. bvba

Transports Vanderoel N.V. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Transports Vanderoel N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917968750. Het bedrijf Transports Vanderoel N.V. bevindt zich op het adres: Nederokkerzeelsesteenweg 6, B-3071 Erps-Kwerps. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 686,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Transports Vanderoel N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transports Vanderoel N.V. is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transports Vanderoel N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transports Vanderoel N.V., openstaande posities, locatie van Transports Vanderoel N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transports Vanderoel N.V. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Transports Vanderoel N.V., company assigned to the tax number BE03917968750. The company Transports Vanderoel N.V. is located at the address: Nederokkerzeelsesteenweg 6, B-3071 Erps-Kwerps. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 686,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Transports Vanderoel N.V. were not found.
The main activity of Transports Vanderoel N.V. is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Transports Vanderoel N.V. is not available. You also can look at reviews of Transports Vanderoel N.V., open positions, location of Transports Vanderoel N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transports Vanderoel N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transports Vanderoel N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transports Vanderoel N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transports Vanderoel N.V., employees, financial statistics.