Trans Europe Express N.V.

Contactgegevens Trans Europe Express N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trans Europe Express N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trans Europe Express N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Moorselbaan 448, B-9300 Aalst, België

Telefoon (phone): (053) 782702 (053) 782702

Fax (fax): (053) 785579 (053) 785579

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trans Europe Express N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trans Europe Express N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trans Europe Express N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trans Europe Express N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trans Europe Express N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trans Europe Express N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trans Europe Express N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trans Europe Express N.V.
Products information Trans Europe Express N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08304809570
Ondernemingsnummer: 8837371826
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Trans Europe Express N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trans Europe Express N.V.
(Get full report from official database of BE for Trans Europe Express N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trans Europe Express N.V.
Addition kinds of activities for Trans Europe Express N.V.

7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
50120401. bromfietsen | Mopeds
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec

Werken bij Trans Europe Express N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trans Europe Express N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trans Europe Express N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trans Europe Express N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van Trans Europe Express N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Trans Europe Express N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trans Europe Express N.V.. Laat een reactie achter voor Trans Europe Express N.V.. Trans Europe Express N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trans Europe Express N.V.. Leave a respond for Trans Europe Express N.V.. Trans Europe Express N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trans Europe Express N.V. op de google maps. Adres en contacten Trans Europe Express N.V.
Location of Trans Europe Express N.V. on the google maps. Address and contacts of Trans Europe Express N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Trans Europe Express N.V. Trans Europe Express N.V.: A Puissance Deux | Art Point | Vanmarcke PJ | Car Shop 2000 | DUFAYS

Other related companies as Trans Europe Express N.V.: A Puissance Deux | Art Point | Vanmarcke PJ | Car Shop 2000 | DUFAYS

Trans Europe Express N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Trans Europe Express N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304809570. Het bedrijf Trans Europe Express N.V. bevindt zich op het adres: Moorselbaan 448, B-9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Trans Europe Express N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trans Europe Express N.V. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trans Europe Express N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trans Europe Express N.V., openstaande posities, locatie van Trans Europe Express N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trans Europe Express N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Trans Europe Express N.V., company assigned to the tax number BE08304809570. The company Trans Europe Express N.V. is located at the address: Moorselbaan 448, B-9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Trans Europe Express N.V. were not found.
The main activity of Trans Europe Express N.V. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Trans Europe Express N.V. is not available. You also can look at reviews of Trans Europe Express N.V., open positions, location of Trans Europe Express N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trans Europe Express N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trans Europe Express N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trans Europe Express N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trans Europe Express N.V., employees, financial statistics.