BAECK INDUSTRIEBOUW NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BAECK INDUSTRIEBOUW NV
Private companiesTransportation Equipment • BAECK INDUSTRIEBOUW NV

Contactgegevens BAECK INDUSTRIEBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAECK INDUSTRIEBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAECK INDUSTRIEBOUW NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Elzasweg 10,2030, België

Telefoon (phone): 03 546 06 20 03 546 06 20

Fax (fax): 03 546 06 29 03 546 06 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAECK INDUSTRIEBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAECK INDUSTRIEBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAECK INDUSTRIEBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAECK INDUSTRIEBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAECK INDUSTRIEBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAECK INDUSTRIEBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAECK INDUSTRIEBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAECK INDUSTRIEBOUW NV
Products information BAECK INDUSTRIEBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE07520111083
Ondernemingsnummer: 8121887207
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BAECK INDUSTRIEBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAECK INDUSTRIEBOUW NV
(Get full report from official database of BE for BAECK INDUSTRIEBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAECK INDUSTRIEBOUW NV
Addition kinds of activities for BAECK INDUSTRIEBOUW NV

519102. Diervoeders | Animal feeds
17999927. Posthole graven | Posthole digging
28999932. Napalm | Napalm
36290000. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
50910702. kano's | Canoes

Werken bij BAECK INDUSTRIEBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAECK INDUSTRIEBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAECK INDUSTRIEBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAECK INDUSTRIEBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

Zoek naar antwoorden van BAECK INDUSTRIEBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of BAECK INDUSTRIEBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAECK INDUSTRIEBOUW NV. Laat een reactie achter voor BAECK INDUSTRIEBOUW NV. BAECK INDUSTRIEBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAECK INDUSTRIEBOUW NV. Leave a respond for BAECK INDUSTRIEBOUW NV. BAECK INDUSTRIEBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAECK INDUSTRIEBOUW NV op de google maps. Adres en contacten BAECK INDUSTRIEBOUW NV
Location of BAECK INDUSTRIEBOUW NV on the google maps. Address and contacts of BAECK INDUSTRIEBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BAECK INDUSTRIEBOUW NV BAECK INDUSTRIEBOUW NV: Alpheios BVBA | LA ROUTE DE JADE | DCG Klimacomfort | Reynaers Aluminium NV | Algist Bruggeman N.V.

Other related companies as BAECK INDUSTRIEBOUW NV: Alpheios BVBA | LA ROUTE DE JADE | DCG Klimacomfort | Reynaers Aluminium NV | Algist Bruggeman N.V.

BAECK INDUSTRIEBOUW NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BAECK INDUSTRIEBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07520111083. Het bedrijf BAECK INDUSTRIEBOUW NV bevindt zich op het adres: Elzasweg 10,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BAECK INDUSTRIEBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAECK INDUSTRIEBOUW NV is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAECK INDUSTRIEBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAECK INDUSTRIEBOUW NV, openstaande posities, locatie van BAECK INDUSTRIEBOUW NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAECK INDUSTRIEBOUW NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BAECK INDUSTRIEBOUW NV, company assigned to the tax number BE07520111083. The company BAECK INDUSTRIEBOUW NV is located at the address: Elzasweg 10,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BAECK INDUSTRIEBOUW NV were not found.
The main activity of BAECK INDUSTRIEBOUW NV is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAECK INDUSTRIEBOUW NV is not available. You also can look at reviews of BAECK INDUSTRIEBOUW NV, open positions, location of BAECK INDUSTRIEBOUW NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAECK INDUSTRIEBOUW NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAECK INDUSTRIEBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAECK INDUSTRIEBOUW NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAECK INDUSTRIEBOUW NV, employees, financial statistics.