BAUT VICTOR SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BAUT VICTOR SPRL
Private companiesFood Stores • BAUT VICTOR SPRL

Contactgegevens BAUT VICTOR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUT VICTOR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUT VICTOR SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 12,1410, België

Telefoon (phone): 02 384 90 49 02 384 90 49

Fax (fax): 02 387 09 06 02 387 09 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUT VICTOR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUT VICTOR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUT VICTOR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUT VICTOR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUT VICTOR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUT VICTOR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUT VICTOR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUT VICTOR SPRL
Products information BAUT VICTOR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02959960937
Ondernemingsnummer: 5913909912
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BAUT VICTOR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUT VICTOR SPRL
(Get full report from official database of BE for BAUT VICTOR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUT VICTOR SPRL
Addition kinds of activities for BAUT VICTOR SPRL

2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
24110306. Fineerhout | Veneer logs
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
52610201. Kunstmest | Fertilizer

Werken bij BAUT VICTOR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUT VICTOR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUT VICTOR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUT VICTOR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

Zoek naar antwoorden van BAUT VICTOR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BAUT VICTOR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUT VICTOR SPRL. Laat een reactie achter voor BAUT VICTOR SPRL. BAUT VICTOR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUT VICTOR SPRL. Leave a respond for BAUT VICTOR SPRL. BAUT VICTOR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUT VICTOR SPRL op de google maps. Adres en contacten BAUT VICTOR SPRL
Location of BAUT VICTOR SPRL on the google maps. Address and contacts of BAUT VICTOR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUT VICTOR SPRL BAUT VICTOR SPRL: Drukkerij Miro | Brumagne Publicité | Lambrechts NV | De Sutter B.V.B.A. | tom morel

Other related companies as BAUT VICTOR SPRL: Drukkerij Miro | Brumagne Publicité | Lambrechts NV | De Sutter B.V.B.A. | tom morel

BAUT VICTOR SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUT VICTOR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959960937. Het bedrijf BAUT VICTOR SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 12,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BAUT VICTOR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUT VICTOR SPRL is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUT VICTOR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUT VICTOR SPRL, openstaande posities, locatie van BAUT VICTOR SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAUT VICTOR SPRL is a company, that was registered 1999 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is BAUT VICTOR SPRL, company assigned to the tax number BE02959960937. The company BAUT VICTOR SPRL is located at the address: Chaussée de Nivelles 12,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BAUT VICTOR SPRL were not found.
The main activity of BAUT VICTOR SPRL is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUT VICTOR SPRL is not available. You also can look at reviews of BAUT VICTOR SPRL, open positions, location of BAUT VICTOR SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUT VICTOR SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUT VICTOR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUT VICTOR SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUT VICTOR SPRL, employees, financial statistics.