Textielververij Van Coppenolle N.V.

Contactgegevens Textielververij Van Coppenolle N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Textielververij Van Coppenolle N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Textielververij Van Coppenolle N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rode Mutslaan 99-101, B-9600 Ronse, België

Telefoon (phone): (055) 230900 (055) 230900

Fax (fax): (055) 212896 (055) 212896

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Textielververij Van Coppenolle N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Textielververij Van Coppenolle N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Textielververij Van Coppenolle N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Textielververij Van Coppenolle N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Textielververij Van Coppenolle N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Textielververij Van Coppenolle N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Textielververij Van Coppenolle N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Textielververij Van Coppenolle N.V.
Products information Textielververij Van Coppenolle N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02658386230
Ondernemingsnummer: 3720489501
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Textielververij Van Coppenolle N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Textielververij Van Coppenolle N.V.
(Get full report from official database of BE for Textielververij Van Coppenolle N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Textielververij Van Coppenolle N.V.
Addition kinds of activities for Textielververij Van Coppenolle N.V.

071100. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
328104. Slate producten | Slate products
54110202. Gemakwinkels, onafhankelijk | Convenience stores, independent
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij Textielververij Van Coppenolle N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Textielververij Van Coppenolle N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Textielververij Van Coppenolle N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Textielververij Van Coppenolle N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Textielververij Van Coppenolle N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Textielververij Van Coppenolle N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Textielververij Van Coppenolle N.V.. Laat een reactie achter voor Textielververij Van Coppenolle N.V.. Textielververij Van Coppenolle N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Textielververij Van Coppenolle N.V.. Leave a respond for Textielververij Van Coppenolle N.V.. Textielververij Van Coppenolle N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Textielververij Van Coppenolle N.V. op de google maps. Adres en contacten Textielververij Van Coppenolle N.V.
Location of Textielververij Van Coppenolle N.V. on the google maps. Address and contacts of Textielververij Van Coppenolle N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Textielververij Van Coppenolle N.V. Textielververij Van Coppenolle N.V.: PARKET ALLAER NV | Lakebos- Produktie N.V. | Beckys sprl | Geertrudis Harderwijk | Lommens, Kevin

Other related companies as Textielververij Van Coppenolle N.V.: PARKET ALLAER NV | Lakebos- Produktie N.V. | Beckys sprl | Geertrudis Harderwijk | Lommens, Kevin

Textielververij Van Coppenolle N.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Textielververij Van Coppenolle N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02658386230. Het bedrijf Textielververij Van Coppenolle N.V. bevindt zich op het adres: Rode Mutslaan 99-101, B-9600 Ronse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Textielververij Van Coppenolle N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Textielververij Van Coppenolle N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Textielververij Van Coppenolle N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Textielververij Van Coppenolle N.V., openstaande posities, locatie van Textielververij Van Coppenolle N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Textielververij Van Coppenolle N.V. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Textielververij Van Coppenolle N.V., company assigned to the tax number BE02658386230. The company Textielververij Van Coppenolle N.V. is located at the address: Rode Mutslaan 99-101, B-9600 Ronse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Textielververij Van Coppenolle N.V. were not found.
The main activity of Textielververij Van Coppenolle N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Textielververij Van Coppenolle N.V. is not available. You also can look at reviews of Textielververij Van Coppenolle N.V., open positions, location of Textielververij Van Coppenolle N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Textielververij Van Coppenolle N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Textielververij Van Coppenolle N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Textielververij Van Coppenolle N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Textielververij Van Coppenolle N.V., employees, financial statistics.