Tenimport S.A.

Contactgegevens Tenimport S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tenimport S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tenimport S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Pannenhuisstraat 14-16, B-1020 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 4289503 (02) 4289503

Fax (fax): (02) 4207474 (02) 4207474

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tenimport S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tenimport S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tenimport S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tenimport S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tenimport S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tenimport S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tenimport S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tenimport S.A.
Products information Tenimport S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01318054199
Ondernemingsnummer: 8971954345
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tenimport S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tenimport S.A.
(Get full report from official database of BE for Tenimport S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tenimport S.A.
Addition kinds of activities for Tenimport S.A.

783299. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
28190605. Nucleaire brandstof en kernen, anorganisch | Nuclear fuel and cores, inorganic
28510000. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
36510200. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
48320203. religieus | Religious
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij Tenimport S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tenimport S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tenimport S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tenimport S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Tenimport S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Tenimport S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tenimport S.A.. Laat een reactie achter voor Tenimport S.A.. Tenimport S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tenimport S.A.. Leave a respond for Tenimport S.A.. Tenimport S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tenimport S.A. op de google maps. Adres en contacten Tenimport S.A.
Location of Tenimport S.A. on the google maps. Address and contacts of Tenimport S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tenimport S.A. Tenimport S.A.: Vodderie B | Groenhuis BVBA | De Keersmaeker & Florus NV | Versani N.V. | Harf Zatschler

Other related companies as Tenimport S.A.: Vodderie B | Groenhuis BVBA | De Keersmaeker & Florus NV | Versani N.V. | Harf Zatschler

Tenimport S.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Tenimport S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318054199. Het bedrijf Tenimport S.A. bevindt zich op het adres: Pannenhuisstraat 14-16, B-1020 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tenimport S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tenimport S.A. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tenimport S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tenimport S.A., openstaande posities, locatie van Tenimport S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tenimport S.A. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Tenimport S.A., company assigned to the tax number BE01318054199. The company Tenimport S.A. is located at the address: Pannenhuisstraat 14-16, B-1020 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tenimport S.A. were not found.
The main activity of Tenimport S.A. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tenimport S.A. is not available. You also can look at reviews of Tenimport S.A., open positions, location of Tenimport S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tenimport S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tenimport S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tenimport S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tenimport S.A., employees, financial statistics.