Tecnoband N.V.

Contactgegevens Tecnoband N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tecnoband N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tecnoband N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Jan van Rijswijcklaan 21, B-2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2592480 (03) 2592480

Fax (fax): (03) 2592481 (03) 2592481

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tecnoband N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tecnoband N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tecnoband N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tecnoband N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tecnoband N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tecnoband N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tecnoband N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tecnoband N.V.
Products information Tecnoband N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03157165527
Ondernemingsnummer: 9659698486
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tecnoband N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tecnoband N.V.
(Get full report from official database of BE for Tecnoband N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tecnoband N.V.
Addition kinds of activities for Tecnoband N.V.

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
357704. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
28650309. chloorfenol | Chlorophenol
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
48320202. Nieuws | News
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij Tecnoband N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tecnoband N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tecnoband N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tecnoband N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

Zoek naar antwoorden van Tecnoband N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Tecnoband N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tecnoband N.V.. Laat een reactie achter voor Tecnoband N.V.. Tecnoband N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tecnoband N.V.. Leave a respond for Tecnoband N.V.. Tecnoband N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tecnoband N.V. op de google maps. Adres en contacten Tecnoband N.V.
Location of Tecnoband N.V. on the google maps. Address and contacts of Tecnoband N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tecnoband N.V. Tecnoband N.V.: Bramac BVBA | Studio Claerhout | Delta Systems N.V. | Etablissements A. Alvin et Co S.A. | Allure

Other related companies as Tecnoband N.V.: Bramac BVBA | Studio Claerhout | Delta Systems N.V. | Etablissements A. Alvin et Co S.A. | Allure

Tecnoband N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Tecnoband N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157165527. Het bedrijf Tecnoband N.V. bevindt zich op het adres: Jan van Rijswijcklaan 21, B-2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tecnoband N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tecnoband N.V. is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tecnoband N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tecnoband N.V., openstaande posities, locatie van Tecnoband N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tecnoband N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Tecnoband N.V., company assigned to the tax number BE03157165527. The company Tecnoband N.V. is located at the address: Jan van Rijswijcklaan 21, B-2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tecnoband N.V. were not found.
The main activity of Tecnoband N.V. is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tecnoband N.V. is not available. You also can look at reviews of Tecnoband N.V., open positions, location of Tecnoband N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tecnoband N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tecnoband N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tecnoband N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tecnoband N.V., employees, financial statistics.