P.R.C. & Partners NV

Contactgegevens P.R.C. & Partners NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.R.C. & Partners NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.R.C. & Partners NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Stadsomvaart 1,3500, België

Telefoon (phone): 011 23 18 18 011 23 18 18

Fax (fax): 011 23 33 11 011 23 33 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.R.C. & Partners NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.R.C. & Partners NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.R.C. & Partners NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.R.C. & Partners NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.R.C. & Partners NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.R.C. & Partners NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.R.C. & Partners NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.R.C. & Partners NV
Products information P.R.C. & Partners NV

BTW identificatienummer (tax): BE09107635498
Ondernemingsnummer: 3930603027
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in P.R.C. & Partners NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.R.C. & Partners NV
(Get full report from official database of BE for P.R.C. & Partners NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.R.C. & Partners NV
Addition kinds of activities for P.R.C. & Partners NV

281903. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
651399. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
35439901. Gieterijkernen | Foundry cores
50990203. Brandhout | Firewood
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij P.R.C. & Partners NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.R.C. & Partners NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.R.C. & Partners NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.R.C. & Partners NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van P.R.C. & Partners NV in sociale netwerken
Look for responds of P.R.C. & Partners NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.R.C. & Partners NV. Laat een reactie achter voor P.R.C. & Partners NV. P.R.C. & Partners NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.R.C. & Partners NV. Leave a respond for P.R.C. & Partners NV. P.R.C. & Partners NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.R.C. & Partners NV op de google maps. Adres en contacten P.R.C. & Partners NV
Location of P.R.C. & Partners NV on the google maps. Address and contacts of P.R.C. & Partners NV

Andere gerelateerde bedrijven als come P.R.C. & Partners NV P.R.C. & Partners NV: Bambou Dubois | Van Edom R | Digi-Port | Ter Heyde | DM.Writing

Other related companies as P.R.C. & Partners NV: Bambou Dubois | Van Edom R | Digi-Port | Ter Heyde | DM.Writing

P.R.C. & Partners NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is P.R.C. & Partners NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09107635498. Het bedrijf P.R.C. & Partners NV bevindt zich op het adres: Stadsomvaart 1,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 834,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in P.R.C. & Partners NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.R.C. & Partners NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.R.C. & Partners NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.R.C. & Partners NV, openstaande posities, locatie van P.R.C. & Partners NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.R.C. & Partners NV is a company, that was registered 2010 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is P.R.C. & Partners NV, company assigned to the tax number BE09107635498. The company P.R.C. & Partners NV is located at the address: Stadsomvaart 1,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 834,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in P.R.C. & Partners NV were not found.
The main activity of P.R.C. & Partners NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.R.C. & Partners NV is not available. You also can look at reviews of P.R.C. & Partners NV, open positions, location of P.R.C. & Partners NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.R.C. & Partners NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.R.C. & Partners NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.R.C. & Partners NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.R.C. & Partners NV, employees, financial statistics.