Saint Roch Couvin S.A.

Contactgegevens Saint Roch Couvin S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saint Roch Couvin S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saint Roch Couvin S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de la Gare 36, B-5660 Couvin, België

Telefoon (phone): (060) 345651 (060) 345651

Fax (fax): (060) 345658 (060) 345658

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saint Roch Couvin S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saint Roch Couvin S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saint Roch Couvin S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saint Roch Couvin S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saint Roch Couvin S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saint Roch Couvin S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saint Roch Couvin S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saint Roch Couvin S.A.
Products information Saint Roch Couvin S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01061248779
Ondernemingsnummer: 4620544433
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Saint Roch Couvin S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saint Roch Couvin S.A.
(Get full report from official database of BE for Saint Roch Couvin S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saint Roch Couvin S.A.
Addition kinds of activities for Saint Roch Couvin S.A.

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
50649906. Magnetronovens, niet-commercieel | Microwave ovens, non-commercial
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service

Werken bij Saint Roch Couvin S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saint Roch Couvin S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saint Roch Couvin S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saint Roch Couvin S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van Saint Roch Couvin S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Saint Roch Couvin S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saint Roch Couvin S.A.. Laat een reactie achter voor Saint Roch Couvin S.A.. Saint Roch Couvin S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saint Roch Couvin S.A.. Leave a respond for Saint Roch Couvin S.A.. Saint Roch Couvin S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saint Roch Couvin S.A. op de google maps. Adres en contacten Saint Roch Couvin S.A.
Location of Saint Roch Couvin S.A. on the google maps. Address and contacts of Saint Roch Couvin S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Saint Roch Couvin S.A. Saint Roch Couvin S.A.: KNOKSE BANDEN CENTRALE NV | I Consult | Inofec BVBA | JOVEKRAN NV | PRIVATE

Other related companies as Saint Roch Couvin S.A.: KNOKSE BANDEN CENTRALE NV | I Consult | Inofec BVBA | JOVEKRAN NV | PRIVATE

Saint Roch Couvin S.A. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Saint Roch Couvin S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01061248779. Het bedrijf Saint Roch Couvin S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 36, B-5660 Couvin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Saint Roch Couvin S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saint Roch Couvin S.A. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saint Roch Couvin S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saint Roch Couvin S.A., openstaande posities, locatie van Saint Roch Couvin S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saint Roch Couvin S.A. is a company, that was registered 2001 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Saint Roch Couvin S.A., company assigned to the tax number BE01061248779. The company Saint Roch Couvin S.A. is located at the address: Rue de la Gare 36, B-5660 Couvin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Saint Roch Couvin S.A. were not found.
The main activity of Saint Roch Couvin S.A. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Saint Roch Couvin S.A. is not available. You also can look at reviews of Saint Roch Couvin S.A., open positions, location of Saint Roch Couvin S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saint Roch Couvin S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saint Roch Couvin S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saint Roch Couvin S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saint Roch Couvin S.A., employees, financial statistics.