Wilmaerts J.P. BVBA

Contactgegevens Wilmaerts J.P. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilmaerts J.P. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilmaerts J.P. BVBA

Regio (region): Boutersem, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 230,3370, België

Telefoon (phone): 016 73 36 89; 016 58 15 40; 016 73 45 27; 0495 50 36 89 016 73 36 89; 016 58 15 40; 016 73 45 27; 0495 50 36 89

Fax (fax): 016 73 45 28 016 73 45 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilmaerts J.P. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilmaerts J.P. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilmaerts J.P. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilmaerts J.P. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilmaerts J.P. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilmaerts J.P. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilmaerts J.P. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilmaerts J.P. BVBA
Products information Wilmaerts J.P. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05972961425
Ondernemingsnummer: 6336334228
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Wilmaerts J.P. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilmaerts J.P. BVBA
(Get full report from official database of BE for Wilmaerts J.P. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilmaerts J.P. BVBA
Addition kinds of activities for Wilmaerts J.P. BVBA

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists

Werken bij Wilmaerts J.P. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilmaerts J.P. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilmaerts J.P. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilmaerts J.P. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Wilmaerts J.P. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wilmaerts J.P. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilmaerts J.P. BVBA. Laat een reactie achter voor Wilmaerts J.P. BVBA. Wilmaerts J.P. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilmaerts J.P. BVBA. Leave a respond for Wilmaerts J.P. BVBA. Wilmaerts J.P. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilmaerts J.P. BVBA op de google maps. Adres en contacten Wilmaerts J.P. BVBA
Location of Wilmaerts J.P. BVBA on the google maps. Address and contacts of Wilmaerts J.P. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilmaerts J.P. BVBA Wilmaerts J.P. BVBA: Logist J | Van Gheluwe O | MICRO-LINK DAHLGREN-HEIRBAUT | Jorissen bvba | Vanden Berghe Géo NV

Other related companies as Wilmaerts J.P. BVBA: Logist J | Van Gheluwe O | MICRO-LINK DAHLGREN-HEIRBAUT | Jorissen bvba | Vanden Berghe Géo NV

Wilmaerts J.P. BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Boutersem, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilmaerts J.P. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05972961425. Het bedrijf Wilmaerts J.P. BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 230,3370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Wilmaerts J.P. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilmaerts J.P. BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilmaerts J.P. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilmaerts J.P. BVBA, openstaande posities, locatie van Wilmaerts J.P. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wilmaerts J.P. BVBA is a company, that was registered 2000 in Boutersem region, Belgium. Full name of company is Wilmaerts J.P. BVBA, company assigned to the tax number BE05972961425. The company Wilmaerts J.P. BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 230,3370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Wilmaerts J.P. BVBA were not found.
The main activity of Wilmaerts J.P. BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilmaerts J.P. BVBA is not available. You also can look at reviews of Wilmaerts J.P. BVBA, open positions, location of Wilmaerts J.P. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilmaerts J.P. BVBA, Boutersem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilmaerts J.P. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilmaerts J.P. BVBA, Boutersem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilmaerts J.P. BVBA, employees, financial statistics.