VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA

Contactgegevens VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Ringlaan 43,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 07 77 051 58 07 77

Fax (fax): 051 58 07 63 051 58 07 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA
Products information VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07830474853
Ondernemingsnummer: 8953002929
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA
(Get full report from official database of BE for VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA
Addition kinds of activities for VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
381299. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
67229902. Wederverkoop van fondsen, op eigen rekening | Mutual fund sales, on own account

Werken bij VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

Zoek naar antwoorden van VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. Laat een reactie achter voor VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. Leave a respond for VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA. VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA op de google maps. Adres en contacten VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA
Location of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA on the google maps. Address and contacts of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: Clima Cool Systems NV | Blindenzorg Licht en Liefde | SNDC sa | WELL.COM sa | emerge.be

Other related companies as VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA: Clima Cool Systems NV | Blindenzorg Licht en Liefde | SNDC sa | WELL.COM sa | emerge.be

VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07830474853. Het bedrijf VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA bevindt zich op het adres: Ringlaan 43,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, openstaande posities, locatie van VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is a company, that was registered 1996 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, company assigned to the tax number BE07830474853. The company VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is located at the address: Ringlaan 43,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA were not found.
The main activity of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA is not available. You also can look at reviews of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, open positions, location of VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERCO KEUKENS & INTERIEUR BVBA, employees, financial statistics.