A.T.B. Equipments SA

Contactgegevens A.T.B. Equipments SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.B. Equipments SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.B. Equipments SA

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 181,1600, België

Telefoon (phone): 02 463 27 88; 02 371 02 20 02 463 27 88; 02 371 02 20

Fax (fax): 02 371 02 30 02 371 02 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.B. Equipments SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.B. Equipments SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.B. Equipments SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.B. Equipments SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.B. Equipments SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.B. Equipments SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.B. Equipments SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.B. Equipments SA
Products information A.T.B. Equipments SA

BTW identificatienummer (tax): BE06071289062
Ondernemingsnummer: 9658050537
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.T.B. Equipments SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.B. Equipments SA
(Get full report from official database of BE for A.T.B. Equipments SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.B. Equipments SA
Addition kinds of activities for A.T.B. Equipments SA

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
01190402. Boekweit boerderij | Buckwheat farm
22690100. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes

Werken bij A.T.B. Equipments SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.B. Equipments SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.B. Equipments SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.B. Equipments SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van A.T.B. Equipments SA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.B. Equipments SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.B. Equipments SA. Laat een reactie achter voor A.T.B. Equipments SA. A.T.B. Equipments SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.B. Equipments SA. Leave a respond for A.T.B. Equipments SA. A.T.B. Equipments SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.B. Equipments SA op de google maps. Adres en contacten A.T.B. Equipments SA
Location of A.T.B. Equipments SA on the google maps. Address and contacts of A.T.B. Equipments SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.B. Equipments SA A.T.B. Equipments SA: De Bruyne | Prosodim SA | Glasfabrieken Van Brabant NV | Latour Bernard SPRL | Nettoibel

Other related companies as A.T.B. Equipments SA: De Bruyne | Prosodim SA | Glasfabrieken Van Brabant NV | Latour Bernard SPRL | Nettoibel

A.T.B. Equipments SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.B. Equipments SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071289062. Het bedrijf A.T.B. Equipments SA bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 181,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.T.B. Equipments SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.B. Equipments SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.B. Equipments SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.B. Equipments SA, openstaande posities, locatie van A.T.B. Equipments SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.B. Equipments SA is a company, that was registered 2012 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is A.T.B. Equipments SA, company assigned to the tax number BE06071289062. The company A.T.B. Equipments SA is located at the address: Bergensesteenweg 181,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.T.B. Equipments SA were not found.
The main activity of A.T.B. Equipments SA is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.B. Equipments SA is not available. You also can look at reviews of A.T.B. Equipments SA, open positions, location of A.T.B. Equipments SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.B. Equipments SA, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.B. Equipments SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.B. Equipments SA, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.B. Equipments SA, employees, financial statistics.