Abbeloos Gebr BVBA

Contactgegevens Abbeloos Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbeloos Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbeloos Gebr BVBA

Regio (region): Merchtem, België

Adres (address): Dendermondestraat 75,1785, België

Telefoon (phone): 052 37 11 01; 052 37 30 38 052 37 11 01; 052 37 30 38

Fax (fax): 052 37 66 15 052 37 66 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbeloos Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbeloos Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbeloos Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbeloos Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbeloos Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbeloos Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbeloos Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbeloos Gebr BVBA
Products information Abbeloos Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02617187500
Ondernemingsnummer: 5043792724
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Abbeloos Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbeloos Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Abbeloos Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbeloos Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Abbeloos Gebr BVBA

4789. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
35690403. Gasafscheiders (machines) | Gas separators (machinery)
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments

Werken bij Abbeloos Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbeloos Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbeloos Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbeloos Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van Abbeloos Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Abbeloos Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbeloos Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Abbeloos Gebr BVBA. Abbeloos Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbeloos Gebr BVBA. Leave a respond for Abbeloos Gebr BVBA. Abbeloos Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbeloos Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Abbeloos Gebr BVBA
Location of Abbeloos Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Abbeloos Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbeloos Gebr BVBA Abbeloos Gebr BVBA: CREATEC-LEROY B | ADC Projects BVBA | Taillet - De Ridder SPRL | HUYS NV | Sentinel sprl

Other related companies as Abbeloos Gebr BVBA: CREATEC-LEROY B | ADC Projects BVBA | Taillet - De Ridder SPRL | HUYS NV | Sentinel sprl

Abbeloos Gebr BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Merchtem, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbeloos Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02617187500. Het bedrijf Abbeloos Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondestraat 75,1785. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Abbeloos Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbeloos Gebr BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbeloos Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbeloos Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Abbeloos Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbeloos Gebr BVBA is a company, that was registered 2008 in Merchtem region, Belgium. Full name of company is Abbeloos Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE02617187500. The company Abbeloos Gebr BVBA is located at the address: Dendermondestraat 75,1785. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Abbeloos Gebr BVBA were not found.
The main activity of Abbeloos Gebr BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbeloos Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Abbeloos Gebr BVBA, open positions, location of Abbeloos Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbeloos Gebr BVBA, Merchtem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbeloos Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbeloos Gebr BVBA, Merchtem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbeloos Gebr BVBA, employees, financial statistics.