VAN MARCKE

Contactgegevens VAN MARCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MARCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MARCKE

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Stationsdreef 45,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 42 95; 051 27 26 75; 051 27 26 60 051 20 42 95; 051 27 26 75; 051 27 26 60

Fax (fax): 051 24 49 39 051 24 49 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MARCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MARCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MARCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MARCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MARCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MARCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MARCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MARCKE
Products information VAN MARCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05880950927
Ondernemingsnummer: 5691711425
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VAN MARCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MARCKE
(Get full report from official database of BE for VAN MARCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MARCKE
Addition kinds of activities for VAN MARCKE

26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
34420101. Casements, aluminium | Casements, aluminum
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.

Werken bij VAN MARCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MARCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MARCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MARCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van VAN MARCKE in sociale netwerken
Look for responds of VAN MARCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MARCKE. Laat een reactie achter voor VAN MARCKE. VAN MARCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MARCKE. Leave a respond for VAN MARCKE. VAN MARCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MARCKE op de google maps. Adres en contacten VAN MARCKE
Location of VAN MARCKE on the google maps. Address and contacts of VAN MARCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MARCKE VAN MARCKE: MATERNE DORMAL SPRL | European Colis Express SPRL | Alu PVC Antoine BVBA | BVB Image CVBA | Dirk Laureyssens

Other related companies as VAN MARCKE: MATERNE DORMAL SPRL | European Colis Express SPRL | Alu PVC Antoine BVBA | BVB Image CVBA | Dirk Laureyssens

VAN MARCKE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MARCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05880950927. Het bedrijf VAN MARCKE bevindt zich op het adres: Stationsdreef 45,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN MARCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MARCKE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MARCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MARCKE, openstaande posities, locatie van VAN MARCKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN MARCKE is a company, that was registered 2013 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is VAN MARCKE, company assigned to the tax number BE05880950927. The company VAN MARCKE is located at the address: Stationsdreef 45,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN MARCKE were not found.
The main activity of VAN MARCKE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MARCKE is not available. You also can look at reviews of VAN MARCKE, open positions, location of VAN MARCKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MARCKE, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MARCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MARCKE, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MARCKE, employees, financial statistics.