Danneels Schoenhandel BVBA

Contactgegevens Danneels Schoenhandel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Danneels Schoenhandel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Danneels Schoenhandel BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 12-14,8200, België

Telefoon (phone): 050 31 77 15 050 31 77 15

Fax (fax): 050 31 35 04 050 31 35 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Danneels Schoenhandel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Danneels Schoenhandel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Danneels Schoenhandel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Danneels Schoenhandel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Danneels Schoenhandel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Danneels Schoenhandel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Danneels Schoenhandel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Danneels Schoenhandel BVBA
Products information Danneels Schoenhandel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06905151367
Ondernemingsnummer: 3034393310
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Danneels Schoenhandel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Danneels Schoenhandel BVBA
(Get full report from official database of BE for Danneels Schoenhandel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Danneels Schoenhandel BVBA
Addition kinds of activities for Danneels Schoenhandel BVBA

22110506. Boren, katoen | Drills, cotton
22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
23990201. Horse dekens | Horse blankets
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
36940200. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
51120202. schrijfbehoeften | Stationery
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic

Werken bij Danneels Schoenhandel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Danneels Schoenhandel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Danneels Schoenhandel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Danneels Schoenhandel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van Danneels Schoenhandel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Danneels Schoenhandel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Danneels Schoenhandel BVBA. Laat een reactie achter voor Danneels Schoenhandel BVBA. Danneels Schoenhandel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Danneels Schoenhandel BVBA. Leave a respond for Danneels Schoenhandel BVBA. Danneels Schoenhandel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Danneels Schoenhandel BVBA op de google maps. Adres en contacten Danneels Schoenhandel BVBA
Location of Danneels Schoenhandel BVBA on the google maps. Address and contacts of Danneels Schoenhandel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Danneels Schoenhandel BVBA Danneels Schoenhandel BVBA: BOBCAT-RENTABOB | Clabots | Michiels-Ixelles SA | YELLOW BRICK ROAD | trisoft nv

Other related companies as Danneels Schoenhandel BVBA: BOBCAT-RENTABOB | Clabots | Michiels-Ixelles SA | YELLOW BRICK ROAD | trisoft nv

Danneels Schoenhandel BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Danneels Schoenhandel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06905151367. Het bedrijf Danneels Schoenhandel BVBA bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 12-14,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Danneels Schoenhandel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Danneels Schoenhandel BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Danneels Schoenhandel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Danneels Schoenhandel BVBA, openstaande posities, locatie van Danneels Schoenhandel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Danneels Schoenhandel BVBA is a company, that was registered 1993 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Danneels Schoenhandel BVBA, company assigned to the tax number BE06905151367. The company Danneels Schoenhandel BVBA is located at the address: Gistelse Steenweg 12-14,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Danneels Schoenhandel BVBA were not found.
The main activity of Danneels Schoenhandel BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Danneels Schoenhandel BVBA is not available. You also can look at reviews of Danneels Schoenhandel BVBA, open positions, location of Danneels Schoenhandel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Danneels Schoenhandel BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Danneels Schoenhandel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Danneels Schoenhandel BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Danneels Schoenhandel BVBA, employees, financial statistics.