M.B.S. B.V.B.A.

Particuliere bedrijvencommunicatie • M.B.S. B.V.B.A.
Private companiesCommunications • M.B.S. B.V.B.A.

Contactgegevens M.B.S. B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.B.S. B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.B.S. B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oude Baan 27, B-2930 Brasschaat, België

Telefoon (phone): (03) 6520480 (03) 6520480

Fax (fax): (03) 6520528 (03) 6520528

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.B.S. B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.B.S. B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.B.S. B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.B.S. B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.B.S. B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.B.S. B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.B.S. B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.B.S. B.V.B.A.
Products information M.B.S. B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02291168212
Ondernemingsnummer: 5795532226
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in M.B.S. B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.B.S. B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for M.B.S. B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.B.S. B.V.B.A.
Addition kinds of activities for M.B.S. B.V.B.A.

013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
228400. Draadmolens | Thread mills
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters

Werken bij M.B.S. B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.B.S. B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.B.S. B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.B.S. B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van M.B.S. B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of M.B.S. B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.B.S. B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor M.B.S. B.V.B.A.. M.B.S. B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.B.S. B.V.B.A.. Leave a respond for M.B.S. B.V.B.A.. M.B.S. B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.B.S. B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten M.B.S. B.V.B.A.
Location of M.B.S. B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of M.B.S. B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come M.B.S. B.V.B.A. M.B.S. B.V.B.A.: ALUDOOR | Roebben J | DL Chemicals Detaellenaere-Loosvelt N.V. | Moned B.V.B.A. | Mark Eyskens

Other related companies as M.B.S. B.V.B.A.: ALUDOOR | Roebben J | DL Chemicals Detaellenaere-Loosvelt N.V. | Moned B.V.B.A. | Mark Eyskens

M.B.S. B.V.B.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is M.B.S. B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291168212. Het bedrijf M.B.S. B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Oude Baan 27, B-2930 Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 846,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in M.B.S. B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.B.S. B.V.B.A. is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.B.S. B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.B.S. B.V.B.A., openstaande posities, locatie van M.B.S. B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.B.S. B.V.B.A. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is M.B.S. B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02291168212. The company M.B.S. B.V.B.A. is located at the address: Oude Baan 27, B-2930 Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 846,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in M.B.S. B.V.B.A. were not found.
The main activity of M.B.S. B.V.B.A. is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M.B.S. B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of M.B.S. B.V.B.A., open positions, location of M.B.S. B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.B.S. B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.B.S. B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.B.S. B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.B.S. B.V.B.A., employees, financial statistics.