Van Marcke Raymond NV

Contactgegevens Van Marcke Raymond NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Marcke Raymond NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Marcke Raymond NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Weggevoerdenlaan 5,8500, België

Telefoon (phone): 03 544 49 00; 03 877 33 90; 054 31 85 26; 054 31 85 27; 056 23 75 11; 056 23 75 90; 081 27 80 51 03 544 49 00; 03 877 33 90; 054 31 85 26; 054 31 85 27; 056 23 75 11; 056 23 75 90; 081 27 80 51

Fax (fax): 09 233 62 32; 052 21 48 17; 056 23 76 57; 068 57 21 67; 054 32 34 29 09 233 62 32; 052 21 48 17; 056 23 76 57; 068 57 21 67; 054 32 34 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Marcke Raymond NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Marcke Raymond NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Marcke Raymond NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Marcke Raymond NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Marcke Raymond NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Marcke Raymond NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Marcke Raymond NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Marcke Raymond NV
Products information Van Marcke Raymond NV

BTW identificatienummer (tax): BE07545928955
Ondernemingsnummer: 6932617187
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Marcke Raymond NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Marcke Raymond NV
(Get full report from official database of BE for Van Marcke Raymond NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Marcke Raymond NV
Addition kinds of activities for Van Marcke Raymond NV

28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
38290703. Thermometers, inclusief digitaal: klinisch | Thermometers, including digital: clinical
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local
79990501. Fietsverhuur | Bicycle rental

Werken bij Van Marcke Raymond NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Marcke Raymond NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Marcke Raymond NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Marcke Raymond NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Van Marcke Raymond NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Marcke Raymond NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Marcke Raymond NV. Laat een reactie achter voor Van Marcke Raymond NV. Van Marcke Raymond NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Marcke Raymond NV. Leave a respond for Van Marcke Raymond NV. Van Marcke Raymond NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Marcke Raymond NV op de google maps. Adres en contacten Van Marcke Raymond NV
Location of Van Marcke Raymond NV on the google maps. Address and contacts of Van Marcke Raymond NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Marcke Raymond NV Van Marcke Raymond NV: Duchêne L SPRL | FORGET C.E.A. | Téléscope | Starlab Network Operations | Van Weyenberg, Ken

Other related companies as Van Marcke Raymond NV: Duchêne L SPRL | FORGET C.E.A. | Téléscope | Starlab Network Operations | Van Weyenberg, Ken

Van Marcke Raymond NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Marcke Raymond NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07545928955. Het bedrijf Van Marcke Raymond NV bevindt zich op het adres: Weggevoerdenlaan 5,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Marcke Raymond NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Marcke Raymond NV is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Marcke Raymond NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Marcke Raymond NV, openstaande posities, locatie van Van Marcke Raymond NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Marcke Raymond NV is a company, that was registered 2013 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Van Marcke Raymond NV, company assigned to the tax number BE07545928955. The company Van Marcke Raymond NV is located at the address: Weggevoerdenlaan 5,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Marcke Raymond NV were not found.
The main activity of Van Marcke Raymond NV is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Marcke Raymond NV is not available. You also can look at reviews of Van Marcke Raymond NV, open positions, location of Van Marcke Raymond NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Marcke Raymond NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Marcke Raymond NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Marcke Raymond NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Marcke Raymond NV, employees, financial statistics.